Για την επιστροφή στις νίκες ο Ατρόμητος, για να ξεφύγει από την τελευταία θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Για την επιστροφή στις νίκες ο Ατρόμητος, για να ξεφύγει από την τελευταία θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:50 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 14.08.2024

Ένα θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους ψάχνουν το απόγευμα της Κυριακής (3/12, 17:30), Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα, με φόντο την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το απόγευμα της Κυριακής (3/12, 17:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Αμφότερες και οι δύο ομάδες έχουν στόχο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους.  

Η ομάδα του Περιστερίου παραμένει αήττητοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που βρίσκεται ο Σάσα Ίλιτς στον πάγκο. Ωστόσο μετά τις δύο νίκες τους στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια τους (το εντός 1-1 με Πανσερραϊκό και το «τρελό» 3-3 στην έδρα της Λαμίας) δεν έχουν τρίποντο, και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες αγωνιζόμενοι στο γήπεδό τους. 

Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Πομόνης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Τριμμάτης, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Βέργος, Τζοβάρας.

Εκτός επιλογών, λοιπόν, έμειναν ο Μαξίμ Ιμερέκοφ (κλινήρης), ο Κάρολ Αντζιέλσκι (ενοχλήσεις στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης) και οι τιμωρημένοι Βαλένσια και Τσακμάκης

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα χρειάζεται απεγνωσμένα τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Θανάση Στάικου έχει πληρώσει το κακό της ξεκίνημα στα μισά σχεδόν ματς απ’ όσα έδωσε και είναι ανάγκη άμεσα να βρει τις λύσεις να διαχειρίζεται πιο έξυπνα τα παιχνίδια του, παίρνοντας προβάδισμα και διατηρώντας το. 

Στα αγωνιστικά πλάνα του Θανάση Στάικου, θεραπεία έκανε ο Αλέξανδρος Λώλης λόγω του σφιξίματος στον προσαγωγό και οπότε δεν υπολογίζεται, ενώ εκτός έμειναν επίσης και οι Μπιλμπάο, Έφορντ και Μπεγκάλα.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Εραμούσπε, Σόρια, Παντελάκη, Μπακαδήμα, Κιάκο, Τσαούση, Πανάγου, Καραχάλιο, Τζίνο, Λιάσο, Ριένστρα, Τζίμα, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδη, Γκάρο, Λεό, Κόντε.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως στα δύο παιχνίδια πέρυσι οι Περιστεριώτες είχαν κερδίσει εντός έδρας με 2-1 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με δύο γκολ του Κιάρτανσον, απαντώντας στο γκολ του Παντελάκη για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 (Μπάλαν του ΠΑΣ Γιάννινα το 1-0 στο 32΄ και Τζοβάρας για τον Ατρόμητο το 1-1 στο77').

Οι πιθανές ενδεκάδες 

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε, Έντερ, Καμαρά – Ντιρκς, Βέργος, Ρομπάιγ. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Ροσέρο, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίμας – Μπάλαν, Παμλίδης.

Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και όλο το ρεπορτάζ για Μαρτίνεθ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!