Ατρόμητος - ΑΕΚ: Οι μεν για τη διατήρηση του αήττητου, οι δε για την επιστροφή στις νίκες

Ατρόμητος - ΑΕΚ

i

© Intime

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Οι μεν για τη διατήρηση του αήττητου, οι δε για την επιστροφή στις νίκες

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:59 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 14.08.2024

Ο Ατρόμητος υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (21/1, 17:15) την ΑΕΚ, για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (21/1, 17:15) στο Περιστέρι την ΑΕΚ, σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση, για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από τη μία, ο Ατρόμητος (στην 7η θέση με 23 βαθμούς) τρέχει σερί 13 αγώνων χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σειρά παιχνιδιών όπου έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό και έχει πάρει ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. 

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς προέρχεται από την επικράτηση μεσοβδόμαδα κόντρα στην ΑΕΛ με 4-0. Κάπως έτσι  οι Περιστεριώτες πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο τη Τετάρτη (24/1). 

Από την άλλη, η ΑΕΚ προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο κόντρα στον Άρη στη διαδικασία των πέναλτι. Για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είχε προηγηθεί το 2-2 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena», με την Ένωση να ισοφαρίζει επίσης στις καθυστερήσεις, όπως έκανε και ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 39 βαθμούς, ενώ είναι στο -2 από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και στο +4 από τον Ολυμπιακό

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας – Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κούντε, Κούεν, Έντερ – Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ. 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος – Ελίασον, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Αραούχο.