Μάντζιος: «Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών» - Η ατάκα του Γκαρσία για τη ζέστη
i

© Intime

Μάντζιος: «Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών» - Η ατάκα του Γκαρσία για τη ζέστη

Sportal newsroom 22:52 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 18.08.2024

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο του Ατρόμητος - Άρης.

Σε ένα κλειστό ματς χωρίς πολλές φάσεις για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Άρης έμειναν ισόπαλοι (1-1). Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έμεινε πίσω στο σκορ, όμως η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουάρντα έφερε ξανά την απόλυτη ισορροπία.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ουρουγουανός τεχνικός στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα και για το αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ατρομήτου: «Θα θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, όμως είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας γιατί θεωρώ ότι παίξαμε καλά, αν και είχε αρκετή ζέστη».

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε φέτος από τον Ατρόμητο: «Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των παικτών. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα βελτιωθεί και θα τα πάμε καλύτερα».

Από την άλλη, ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, βρήκαμε το γκολ, όμως μια κακή αντίληψη μας έφερε το 1-1».

Για την απόδοση των παικτών: «Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών, καθώς μερικά από αυτά δεν ήταν μαζί μας από την αρχή της προετοιμασίας. Συνεχίζουμε».

Για τα νέα πρόσωπα είπε: “Είμαι αισιόδοξος ότι με τον χρόνο θα είμαστε καλύτεροι. Ετσι πιστεύω… Ζούμε τα παιδιά καθημερινά. Θεωρώ ότι όταν τελειώσουν οι μεταγραφές θα είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα”. Για τον Κλέιτον Ντιαντί: τόνισε “Έχει ένα απίστευτο θράσος… Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει μέλλον. Σίγουρα θέλει προσαρμογή, η γλώσσα είναι θέμα αλλά ακούει και έχει τρομερό ταλέντο”.

Σε ότι έχει να κάνει με τη γενική εικόνα του ματς τόνισε: “Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες και μετά το 1-1… Δεν έγιναν οι κλασσικές ευκαιρίες αλλά αν μία ομάδα άξιζε τη νίκη ήμασταν εμείς. Τρία παιδιά της αρχικής ενδεκάδας ήταν λίγες μέρες μαζί μας αλλά προσπάθησαν. Κάποια στιγμή ίσως χάσαμε κάποια μέτρα αλλά δεν απειληθήκαμε ακόμα¨. Τέλος σχολιάζοντας την παραμονή του Φαμπιάνο είπε: “Είναι πολύ σημαντική προσθήκη. Η αξία και η ποιότητά του είναι γνωστά. Έχει όμως δύο προπονήσεις. Είχαμε σκοπό να του δώσω λίγο χρόνο αλλά το ματς δεν πήγε όπως θέλαμε”.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!