H ΕΠΟ είπε «όχι» στον Ατρόμητο για ξένους διαιτητές

Γιώργος Σπανός

i

Γιώργος Σπανός/ ©Intime

H ΕΠΟ είπε «όχι» στον Ατρόμητο για ξένους διαιτητές

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:51 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 14.08.2024

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΕΠΟ στο αίτημα του Ατρόμητου για ξένους διαιτητές, όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ο Ατρόμητος έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από τη Λεωφόρο, εκεί όπου επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1. Η αναμέτρηση αφορούσε τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τους Περιστεριώτες να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα εν όψει ρεβάνς. 

Ωστόσο, παρά τη νίκη, ο σύλλογος των δυτικών προαστίων είχε έντονα παράπονα προς τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο και τα σφυρίγματά του. Αποκορύφωμα για το «αστέρι» ήταν το πέναλτι το οποίο καταλόγισε ο Έλληνας ρέφερι, για το μαρκάρισμα του Ασεβέδο στον Ιωαννίδη

Ο τελευταίος δεν εκτέλεσε εύστοχα, εντούτοις στον Ατρόμητο ήταν έξαλλοι καθώς θεωρούσαν πως δεν υπάρχει παράβαση. Κάπως έτσι, ο σύλλογος του Περιστερίου έκανε αίτημα στην ΕΠΟ να έρθουν ξένοι διαιτητές στη ρεβάνς των «16».

Ωστόσο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τόνισε πως αυτό δεν ήταν δυνατό. Όπως τόνισε στους ανθρώπους του Ατρόμητου, για να έρθει ξένος διαιτητής το αίτημα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Το παιχνίδι είναι την ερχόμενη Τετάρτη (31/1) επομένως το χρονικό διάστημα για να βρεθεί ρέφερι από το εξωτερικό ήταν πολύ μικρό

Θυμίζουμε πως πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Την ίδια ώρα, το «τριφύλλι» θα ταξιδέψει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που κρίνει την κορυφή του πρωταθλήματος.