«Έκλεισε» μεγάλο ταλέντο του Παναθηναϊκού ο Ατρόμητος!

«Έκλεισε» μεγάλο ταλέντο του Παναθηναϊκού ο Ατρόμητος!

Sportal newsroom 23:22 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 19.06.2024

Ο Ατρόμητος έχει φτάσει σε συμφωνία με τον 19χρονο επιτελικό μέσο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Καλοσκάμη.

Αν υπάρχει μία ομάδα εντός των συνόρων που να έχει κλέψει την παράσταση μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι δεν μπορεί να είναι άλλη από τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες έχουν ήδη φτάσει στην απόκτηση των Καρλίτος, Φαν Βέερτ, Κοσέλεφ, Χουτεσιώτη και Ουεντραόγκο, ενώ είναι κοντά και στην πέμπτη μεταγραφή τους.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει δώσει τα χέρια με τον Δημήτρη Καλοσκάμη! Πρόκειται για έναν 19χρονο επιτελικό μέσο, που ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα των «πράσινων» ακαδημιών, αλλά δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια που είναι μέλος της.

Το συμβόλαιο του με τους «πράσινους» φτάνει στο τέλος του στις 30 Ιουνίου και ουσιαστικά ο Έλληνας άσος είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Οι ελληνικές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εκείνον δεν ήταν λίγες, όμως ο Ατρόμητος κατάφερε να τον πείσει και να φτάσουν σε συμφωνία.

Βέβαια ακόμα δεν είναι τίποτα επίσημο. Για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Καλοσκάμη στην ομάδα του Περιστερίου θα πρέπει ο νεαρός ποδοσφαιριστής να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον σύλλογο.