Έκλεισε Κοσέλεφ o Ατρόμητος, προτεραιότητα και ο Φαν Βέερτ για τους Περιστεριώτες

Ο Κοσέλεφ

i

© Intime

Έκλεισε Κοσέλεφ o Ατρόμητος, προτεραιότητα και ο Φαν Βέερτ για τους Περιστεριώτες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:48 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 08.06.2024

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεξέι Κοσέλεφ, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία. Την ίδια ώρα, οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να κάνουν δικό τους τον και τον Τόμας Φαν Βέερτ, τον οποίο και έχουν στο προσκήνιο.

Ο Ατρόμητος σχεδιάζει τη νέα του χρονιά, έχοντας πλέον έναν ουσιαστικό στόχο. Την πέμπτη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο που προσφέρει αυτή! Ο σύλλογος του Περιστερίου βρίσκεται μία ανάσα από τον τον Καρλίτος, όμως ο Ισπανός δεν θα είναι ο μόνος που ετοιμάζεται να έρθει.

Επόμενος στη σειρά είναι ο Αλεξέι Κοσέλεφ, ο οποίος αναμένεται επίσης να ενταχθεί στα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία. Ο γκολκίπερ της Λαμίας ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Περιστέρι, αφού οι δύο πλευρές φαίνεται πως συμφώνησαν σε όλα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Περιστεριώτες δεν θα κληθούν να πληρώσουν ρήτρα, αφού ο Μολδαβός γκολκίπερ αποχωρεί από τους Φθιωτούς.

Το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους» ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 Ιουνίου, με τον ίδιο να είναι ελεύθερος να υπογράψει στον Ατρόμητο. Από τη Λαμία αποκτήθηκε τον Φλεβάρη του 2023, μετρώντας έκτοτε 38 συμμετοχές με τον σύλλογο. Παράλληλα, ένα ακόμα μέτωπο που θέλει να κλείσει το «Αστέρι» είναι και η περίπτωση του Τόμας Φαν Βέερτ.

Ο 33χρονος αποχωρεί από την ΑΕΚ και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και όπως όλα δείχνουν από αυτές θα βγει... λευκός καπνός. Ο Ολλανδός αυτή τη στιγμή αποτελεί προτεραιότητα για τον Ατρόμητο, προσπαθώντας να φτάσει σε συμφωνία με τον έμπειρο επιθετικό.

Μπορεί στην Ένωση να είχε σκληρό ανταγωνισμό και να μην κατάφερε να πρωταγωνιστήσει, εντούτοις στον Βόλο πρόσφερε ουκ ολίγα πράγματα. Σε 37 εμφανίσεις με την ομάδα της Μαγνησίας, ο ίδιος σημείωσε συνολικά 18 γκολ. Όσο για την ΑΕΚ, ο Φαν Βέερτ αγωνίστηκε συνολικά σε 24 ματς, σκοράροντας συνολικά επτά τέρματα.