Εκτός ο Καρλίτος με Ολυμπιακό

Ο Καρλίτος.

i

©intime

Εκτός ο Καρλίτος με Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:33 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 28.09.2024

Ο Καρλίτος, ο οποίος τραυματίστηκε με τη Λαμία, έμεινε εκτός αποστολής για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό κι έχει μία σημαντική απουσία.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου Πάμπλο Γκαρσία, δεν μπορεί να υπολογίζει τον Καρλίτος, ο οποίος τραυματίστηκε κι αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Λαμία.

Αναλυτικά η αποστολή κι όσα αναφέρει ο Ατρόμητος: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (29/9, 18:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Καραμάνης, Τσιγγάρας, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Γιουμπιτάνα, Μπάκου, Τσαντίλας.

Εκτός επιλογών λόγω τραυματισμών έμειναν οι Μουντές, Καρλίτος και Τζοβάρας».