Άνθρωποι του Ατρόμητου έσβηναν φωτιά έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας τους

Άνθρωποι του Ατρόμητου έσβηναν φωτιά έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας τους

Sportal newsroom 22:17 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:17 - 26.07.2024

Φωτιά ξέσπασε δίπλα από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε ο Ατρόμητος στην Πτολεμαΐδα. Μάλιστα, στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυροσβεστικής συνέβαλαν και άνθρωποι της ομάδας, με την πυρκαγιά εν τέλει να σβήνει.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα εκεί όπου πραγματοποιεί την καλοκαιρινή του προετοιμασία, εν όψει της νέας σεζόν σε Stoiximan Super League και Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Η παραμονή στην περιοχή της Μακεδονίας συνοδεύτηκε με ένα απρόοπτο, το οποίο έλαβε χώρα την Παρασκευή (26/7).

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε υπολείμματα αγροτικών καλλιεργειών, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συμβολή 10 πυροσβεστών με τέσσερα οχήματα. Στην κατάσβεση βοήθησαν και οι άνθρωποι της ομάδας, με την φωτιά τελικά να σβήνει.

«Απρόοπτο στην περιοχή έξω από το ξενοδοχείο "Pantelidis" που φιλοξενείται η ομάδα μας στην Πτολεμαΐδα, καθώς φωτιά μικρής έκτασης ξέσπασε με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να καταφθάνουν γρήγορα στο σημείο, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, όπως και συνέβη.

Στη διαδικασία κατάσβεσης συμμετείχαν ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας, Στέλιος Λαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Παναγιώτης Μασούρας και ο φωτογράφος μας, Ραφαήλ Γεωργιάδης», ανέφερε στην ενημέρωσή της η ομάδα των δυτικών προαστίων.