Η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τη Λαμία
i

©intime

Η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τη Λαμία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:01 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 21.09.2024

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες για τον αγώνα με τη Λαμία.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Οι Περιστεριώτες μετά την επικράτησε επί του Asteras Aktor, θέλουν φυσικά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη στο γήπεδό τους, όπου έφεραν ισοπαλία με τον Άρη και ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του Ατρόμητου δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα για την αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας. Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Αργυρίου, Καραμάνης, Πομόνης, Τσαντίλας, αλλά και ο τραυματίας Τζοβάρας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ατρόμητος και η αποστολή για το ματς με τη Λαμία, το οποίο είναι κομβικό για τους Περιστεριώτες, αφού με το τρίποντο, θα βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση και θ’ ανεβάσουν την ψυχολογία τους πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στη Λαμία στο Περιστέρι.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία (22/9, 20:30) στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Τσιγγάρας, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου».