Η ενδεκάδα του Ατρόμητου για το ματς με τον Άρη

Πάμπλο Γκαρσία

i

© Atromitos FC

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου για το ματς με τον Άρη

Sportal newsroom 19:50 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:50 - 18.08.2024

Οι αρχικές επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Άρη.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη στο Περιστέρι (18/8, 20:30), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Άρης: Τι πήρε, τι έδωσε, ποιοι έφυγαν και τι μένει ακόμη 
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:00 - 18.08.2024

Άρης: Τι πήρε, τι έδωσε, ποιοι έφυγαν και τι μένει ακόμη 

Τι έχει γράψει το… μεταγραφικό κοντέρ του Άρη λίγες ώρες πριν… πέσει στη μάχη του νέου πρωταθλήματος. Πόσοι και ποιοι αποκτήθηκαν και με τι προοπτικές αλλά και οι τελευταίες εκκρεμότητες και ο ρυθμιστής Μορόν. Εκτοξεύτηκε στα 34εκ η χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα, γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος κάθεται για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στον πάγκο των «κυανολεύκων».

Η ενδεκάδα του Ατρομήτου: Κοσέλεφ, Αθανασίου, Μπρόρσον, Κίνι, Μανσούρ, Γκονσάλες, Ουεντραόγκο, Ουάρντα, Μπακού, Καρλίτος, Φαν Βέερτ.

Από την άλλη, γνωστή έγινε και η ενδεκάδα του Άρη. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κουέστα, δεξί μπακ ο Μάγιο, αριστερό ο Φρίντεκ και δίδυμο στα στόπερ οι Βέλεθ και Μπράμπετς. Στη μεσαία γραμμή, ο Μοντόγια με τον Μόντσου και τον Μάνου Γαρθία λίγο πιο μπροστά και στην επίθεση, αριστερά ο Σαβέριο, δεξιά ο Φετφατζίδης και στην κορυφή ο Μορόν.

Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μοντόγια, Μοντσού, Γκαρθία, Σαβέριο, Φετφατζίδης, Μορόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!