Νέο «μπαμ» από Ατρόμητο: Κλείνει και τον Μπακού!

Νέο «μπαμ» από Ατρόμητο: Κλείνει και τον Μπακού!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:32 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 21.07.2024

Ακόμα μία δυνατή κίνηση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ολοκληρώνει ο Ατρόμητος, καθώς οι Περιστεριώτες έφτασαν σε συμφωνία με τη Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του Μακάνα Μπακού, που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στον ΟΦΗ.

Ακόμα μία δυνατή προσθήκη για τη γραμμή κρούσης του ολοκληρώνει ο Ατρόμητος, καθώς οι Περιστεριώτες έχουν φτάσει σε συμφωνία με τη Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του Μακάνα Μπακού.

Πρόκειται για τον Γερμανό εξτρέμ, διεθνής με την Κ21, που στο δεύτερο μισό της περιόδου 2023/24 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, ωστόσο, οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Η ομάδα του Περιστερίου πάλευε τη συγκεκριμένη περίπτωση για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του συλλόγου της Πολωνίας για την ελεύθερη μεταγραφή του 26χρονου και πλέον αυτό που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Μάλιστα, εντός των επόμενων 24ώρων ο παίκτης αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά τότε θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα ώστε να τεθεί υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Με αυτή την κίνηση, ο Ατρόμητος συμπληρώνει το «παζλ» της μεσοεπιθετικής του γραμμής (Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Τζοβάρας και υπό προϋποθέσεις οι Βρακάς, Καλοσκάμης που υπολογίζονται και για τον άξονα) και πλέον το βάρος θα πέσει στην ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.

Πρώτος υποψήφιος για αυτή τη θέση είναι ο Φραντς Μπρόρσον, που έχει μείνει ελεύθερος από τον Άρη Λεμεσού και έπειτα από αρκετά επεισόδια αναμένεται να είναι happy end το εν λόγω σίριαλ.