Με απουσίες η αποστολή του Ατρόμητου κόντρα στην Κηφισιά

Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Με απουσίες η αποστολή του Ατρόμητου κόντρα στην Κηφισιά

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:22 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 14.08.2024

Ο Ατρόμητος έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Πέμπτης (4/1, 19:00) με την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται το απόγευμα της Πέμπτης (4/1, 19:00) στο Περιστέρι την νεοφώτιστη Κηφισιά, για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προπόνηση ενόψει του αγώνα με τους «κυανόλευκους» και ο προπονητής του Ατρόμητου, Σάσα Ίλιτς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτή ο Σέρβος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τους Καμαρά και Κεσχρίντα, οι οποίοι αμφότεροι έχουν ενταχθεί στις εθνικές τους ομάδες ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Επίσης εκτός έμειναν οι Ντε Μποκ (τιμωρημένος) και Ρομπάιγ (ασθενής). Αντίθετα ο Ίλιτς θα έχει στη διάθεσή του τους: Κούντε, Ασεβέδο και Τζοβάρας

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούντε, Κούεν, Γιουμπιτάνα, Τζοβάρας, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.