Εξασφάλισε εισιτήρια για το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος

Το «Γ. Καραϊσκάκης»

i

© Intime

Εξασφάλισε εισιτήρια για το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:54 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 27.09.2024

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (29/9) και στο πλευρό του θα έχει τον κόσμο του.

Το βράδυ της Κυριακής ο Ατρόμητος δίνει μία πολύ δύσκολη «μάχη» στον Πειραιά. Αντίπαλός του ο Ολυμπιακός, ο οποίος και τον υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Εκεί θα έχει τη στήριξη του κόσμου του, αφού, όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος, μία από τις θύρες του φαληρικού γηπέδου θα ανοίξει για τους φιλοξενούμενους. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ηλεκτρονικά και η τιμή του έχει οριστεί στα 20€. Θυμίζουμε πως ο Ατρόμητος είχε στο πλάι του τους φιλάθλους του και στην Τρίπολη, αφού εκείνοι βρέθηκαν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για το ματς κόντρα στον Αστέρα AKTOR.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει πως έχει εξασφαλιστεί θύρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»  για τους φιλάθλους της ομάδας μας εν όψει της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ώστε ο 12ος παίκτης της ομάδας μας να μην λείπει ούτε από αυτή την αναμέτρηση.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής σύσκεψης αποφασίστηκε πως οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και συγκεκριμένα στη θύρα 27, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (29/9, 18:00).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ηλεκτρονικά σύμφωνα με τους νέους νόμους και όλες τις προβλεπόμενες διατάξεις για τη διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 20€.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος καλεί τούς φίλους και τις φίλες της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης».

Για την πόλη και τη φανέλα!», ανέφερε στην ενημέρωσή του ο Ατρόμητος.