Ισοφάρισε ρεκόρ του Κάναντι ο Ίλιτς στον Ατρόμητο

Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Ισοφάρισε ρεκόρ του Κάναντι ο Ίλιτς στον Ατρόμητο

Στέλιος Βαρδάκης • 17:56 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Ο Σάσα Ίλιτς παρέμεινε για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος αήττητος με τον Ατρόμητο έχοντας ρεκόρ 5 νίκες και 5 ισοπαλίες. Ισοφάρισε ρεκόρ που κατείχε ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος 1-1 στο Περιστέρι απέναντι στον ΟΦΗ χάρις σε γκολ... buzzer beater στο 90+8 και διεύρυνε το αήττητο σερί του που κρατάει από τις 22 Μαρτίου και την ήττα με 2-0 από τον  ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. 

Έπειτα και από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος η ομάδα του Περιστερίου μετράει 10 συνεχόμενα αγώνες αήττητη στην Stoiximan Super League με 5 νίκες και 5 ισοπαλίες και ενώ βρίσκεται στον πάγκο της ο Σάσα Ίλιτς. Αν προσθέσουμε και τα παιχνίδια Κυπέλλου τότε τότε το αήττητο αυξάνεται στα 12. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνει τα συγκεκριμένα στατιστικά ο Ατρόμητος, καθώς στην πρώτη θητεία του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο των «κυανόλευκων» ο Αυστριακός τεχνικός είχε ακριβώς το ίδιο ρεκόρ.

Αναλυτικά τι αναφέρει το επίσημο site της Supe League:

«Ο Σάσα Ίλιτς έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου στις 28 Οκτωβρίου 2023, στην αναμέτρηση Ατρόμητος – Παναιτωλικός 3-2. Από τότε έχει συμπληρώσει δέκα αγώνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Περιστερίου και διατηρεί το αήττητο με πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες. 

Αυτή η επίδοση τον έχει οδηγήσει ήδη στην ισοφάριση του απόλυτου ρεκόρ για ξεκίνημα προπονητή στο Περιστέρι, το οποίο είχε δημιουργήσει ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος τη σεζόν 2017-18 στην πρώτη παρουσία του στην ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να ξεκινήσει την πορεία του με ακριβώς τον ίδιο απολογισμό (5 νίκες – 5 ισοπαλίες) και να οδηγήσει τον Ατρόμητο σε μια από τις καλύτερες περιόδους την ιστορίας του. Συνολικά ο Κάναντι είχε 80 αναμετρήσεις πρωταθλήματος (36 νίκες – 25 ισοπαλίες – 19 ήττες). 

Πλέον, ο Σάσα Ίλιτς έχει την ευκαιρία να σπάσει αυτό το ρεκόρ, το οποίο κράτησε μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2017, όταν ο Ατρόμητος ηττήθηκε τότε στην Τούμπα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ».