Απίθανος Παναιτωλικός: «Διπλό» στο Περιστέρι και... μία ανάσα από την κορυφή

Απίθανος Παναιτωλικός: «Διπλό» στο Περιστέρι και... μία ανάσα από την κορυφή

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:54 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:41 - 19.10.2024

Στη δεύτερη θέση της Stoiximan Super League βρίσκεται, πλέον, ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε του Ατρόμητου στο Περιστέρι με σκορ 2-0, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πανηγυρίζοντας έφυγε από το Περιστέρι ο Παναιτωλικός, εκεί όπου ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να του σταθεί εμπόδιο. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επικράτησε με 2-0 στο ματς της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και πλέον βρίσκεται - έστω και προσωρινά - στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Σε εξαιρετική μέρα Μαυρίας και Μπουζούκης, οι οποίοι ήταν και οι πρωταγωνιστές του αγώνα.

Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα ο Μπάκου έχασε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με τον Τσάβες να τον νικά στο μεταξύ τους τετ-α-τετ. Ακολούθησε η πίεση των γηπεδούχων, οι οποίοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη συγκέντρωση των Αγρινιωτών. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν εκείνη που πανηγύρισε πρώτη, στο 14ο λεπτό του αγώνα.  Ο Μαυρίας γύρισε στην μικρή περιοχή και εκεί άθελά του ο Σταυρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας. 

Το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ δημιουργεί δύο στρατόπεδα στη Stoiximan Super League: Άρης - Ολυμπιακός vs Παναιτωλικός - ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:06 - 18.10.2024

Το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ δημιουργεί δύο στρατόπεδα στη Stoiximan Super League: Άρης - Ολυμπιακός vs Παναιτωλικός - ΟΦΗ

Ένα ντέρμπι με τα όλα του αναμένεται να είναι αυτό είναι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Εκτός από τους δύο τους, όμως, για το αποτέλεσμα ενδιαφέρονται τέσσερις ακόμα ομάδες της Stoiximan Super League, οι οποίες χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει στο διάστημα που ακολούθησε, όμως ο Παναιτωλικός διαχειριζόταν το υπέρ του αποτέλεσμα. Το 1-1 πλησίασε ο Ουάρντα στο 33’, όμως η καρφωτή κεφαλιά του σταμάτησε στον Τσάβες. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 35’ ο Ντίας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Αυτό εν τέλει ήρθε στο 37’. Ο Μπουζούκης βρέθηκε στη γραμμή της περιοχής και με ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και τα δίχτυα. 

Το δεύτερο 45λεπτο βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν ψηλά τις γραμμές τους, θέλοντας να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ευκαιρίες είχαν λιγοστέψει και ο Παναιτωλικός συνέχισε να διαχειρίζεται το σκορ. Όσο το παιχνίδι πλησίαζε προς το φινάλε τα πράγματα δεν έδειχναν να αλλάζουν και εν τέλει το σκορ παρέμεινε ίδιο μέχρι το τελικό σφύριγμα του Ευαγγέλου. Μάλιστα, λίγο πριν έρθει αυτό, ο Λιάβας έφτασε κοντά στο να σκοράρει για το 3-0, όταν το φάουλ που εκτέλεσε, μετά από επέμβαση του Χουτεσιώτη, κατέληξε στη δοκό.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Στο αυτογκόλ του Σταυρόπουλου! Μέχρι εκείνη την ώρα ο Ατρόμητος πάταγε πολύ καλύτερα στο γήπεδο και βρέθηκε πολύ πιο κοντά στο προβάδισμα. Μετά το 0-1 οι ισορροπίες άλλαξαν και ο Παναιτωλικός πέτυχε το δεύτερο γκολ, που του έδωσε την ανάσα να κάνει ότι θέλει στον αγώνα. 

MVP:

Ο Γιάννης Μπουζούκης! Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Έλληνας εξτρέμ, πετυχαίνοντας ένα ασύλληπτο γκολ. Πέραν αυτού κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες με αντιπάλους και ήταν πολύ σημαντικός στη δημιουργία επιθέσεων από τους Αγρινιώτες. 

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουντρεαόγκο, Τσιγγάρας, Γκονζάλες, Μπακού, Ουάρντα, Φαν Φέερτ
Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης, Λιάβας, Ντίαζ, Λομόνακο

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: