Η... προφητική ατάκα του Φατίχ Τερίμ προς τον πάγκο του στο 90': «Είναι μια καλή ώρα» (vid)
i

© Intime

Η... προφητική ατάκα του Φατίχ Τερίμ προς τον πάγκο του στο 90': «Είναι μια καλή ώρα» (vid)

Sportal newsroom 21:02 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 14.08.2024

Ο Φατίχ Τερίμ είδε μια... γυάλινη σφαίρα και ζήτησε αυτό που ήρθε λίγα λεπτά αργότερα.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε στο Περιστέρι το γκολ που έψαχνε προκειμένου να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Και το βρήκε στο πρώτο μέρος, με το πρώτο εν Ελλάδι τέρμα του Ρούμπεν Πέρεθ. Απελευθερώθηκαν από το άγχος και στο δεύτερο μέρος πίεσαν πάρα πολύ οι πράσινοι για να βρουν και γκολ πρόκρισης.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ ήταν επιβλητική μέσα στο γήπεδο σε όλο το διάστημα του δευτέρου μέρους, αναζητώντας συνεχώς το γκολ που θα τον έστελνε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι πράσινοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες, μία με τον Τσέριν και δύο με τον Μπακασέτα.

Το γκολ δεν ερχόταν, το ματς όδευε προς τις καθυστερήσεις, ο τέταρτος έδειξε έξι λεπτά. Και όταν συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας και μπαίναμε στις καθυστερήσεις, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ γύρισε προς τον πάγκο του, κοίταξε τους συνεργάτες του και είπε στα αγγλικά την εξής ατάκα:

Ο Παναθηναϊκός πήρε δικαιότατα το εισιτήριο για τα ημιτελικά με γκολάρα του Μλαντένοβιτς στο 95’

Ο Παναθηναϊκός πήρε δικαιότατα το εισιτήριο για τα ημιτελικά με γκολάρα του Μλαντένοβιτς στο 95’

Με γκολ του Πέρεθ κι ένα ακόμα του Μλαντένοβιτς στο 95' ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θ' αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

«Τώρα είναι μια καλή ώρα για να πετύχουμε το γκολ και να προκριθούμε». Λίγα λεπτά μετά, ο Μπερνάρ πάσαρε προς τον Μλαντένοβιτς και αυτός με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα για το 2-0 και χάρισε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό. Αν μη τι άλλο προφητικός ο Τερίμ...

Δείτε το βίντεο