«Όλοι ταυτότητες»: Η εντολή ακόμα και στους παράγοντες Ατρόμητου και Παναθηναϊκού και ο... φόβος του εισαγγελέα

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

i

© Intime

«Όλοι ταυτότητες»: Η εντολή ακόμα και στους παράγοντες Ατρόμητου και Παναθηναϊκού και ο... φόβος του εισαγγελέα

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:56 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 14.08.2024

Τι συνέβη στο Περιστέρι με όσους πήγαιναν για να δουν το ματς Ατρόμητος - Παναθηναϊκός.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τα γήπεδα για δύο μήνες και στη Stoiximan Super League θα βλέπουμε αγώνες με άδειες εξέδρες έως τις 12 Φεβρουαρίου και... βλέπουμε. Είναι αλήθεια πως το σκηνικό είναι πολύ «κρύο», πως δε μοιάζει σε τίποτα με επίσημα παιχνίδια και θυμίζει εποχές... κορωνοϊού.

Στο Περιστέρι που αυτή την ώρα ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα παγωμένη. Ακούγονται τα πάντα, από τις εντολές των προπονητών, μέχρι τις φωνές των παικτών, ενώ τα μέτρα που υπάρχουν είναι δρακόντεια.

Όσοι πλησίασαν στο γήπεδο του Περιστερίου και ήταν διαπιστευμένοι για να μπουν στο γήπεδο, ήταν μεν ελάχιστοι και είχαν λόγο να βρίσκονται εκεί, παρ' όλα αυτά έπρεπε να έχουν μαζί τους και την ταυτότητά τους. Διαφορετικά δεν τους επέτρεπαν την είσοδο.

Οι security του γηπέδου ζήτησαν τόσο από τους δημοσιογράφους που πήγαν για να καλύψουν το ματς, όσο και από τους παράγοντες και των δύο ομάδων (17 όλοι κι όλοι) να επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα προκειμένου να τους επιτρέψουν την είσοδο στο γήπεδο.

Γενικά στα γήπεδα, τόσο στο Περιστέρι, όσο και στα υπόλοιπα που είχαμε αγώνες χθες και σήμερα, υπάρχει και η πληροφορία αλλά και ο... φόβος της απροειδοποίητης επίσκεψης εισαγγελέα. Προκειμένου να ελέγξει αν όλα έχουν κυλήσει βάσει των... διαταγών της κυβέρνησης και αν κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στις εξέδρες έχει λόγο να το κάνει. Και είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όλοι.