Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:07 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 14.08.2024

Ο Ατρόμητος υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (4/2, 20:30) στο Περιστέρι τον ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (4/2, 20:30) στο Περιστέρι τον ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά είναι στην κορυφή της κατάταξης με 47 πόντους και στο +2 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό

Ο Ατρόμητος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-1 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, ενώ είχε προηγηθεί η βαριά του ήττα με 5-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

O Σάσα Ίλιτς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Αγκμπού Καμαρά, Γιώργος Τζαβέλλας, Μαξίμ Ιμερέκοφ και Ουαζντί Κεσχρίντα. Από την άλλη, οι Γιουμπιτάνα και Κούεν επιστρέφουν και θα βρίσκονται στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Κούεν, Φριντζόνσον, Ρομπάιγ, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού, ενώ μεσοβδόμαδα τελείωσε τη δουλειά κόντρα στον Πανσερραϊκό, τον οποίο απέκλεισε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Άλι Σαμάτα, ο οποίος επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα. Την ίδια ώρα εκτός είναι ο «νέος» Γιόνι Ότο, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που συνεχίζει το ατομικό και ο Αντρέ Ρικάρντο που έχει κάκωση.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τάισον Μπράντον , Σαμάτα .

Οι πιθανές ενδεκάδες; 

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας - Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ - Κούντε, Έντερ, Έρλινγκμαρκ - Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Αντζιέλσκι 

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι - Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες - Οζντόεφ, Μεϊτέ - Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον - Μπράντον