Με τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι - Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ
i

© Intime

Με τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι - Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:33 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 29.08.2024

Ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος του στο Περιστέρι, στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και τώρα έχει μπροστά του την πρώτη του εκτός έδρας δοκιμασία.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο Δικέφαλος του Βορρά θα κοντραριστεί στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (1/9, 20:30) και στοχεύει στο τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην κορυφή πριν τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων.

Όπως έγινε γνωστό, οι ασπρόμαυροι δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς αρκετοί φίλοι των πρωταθλητών θα δώσουν το «παρών» για να στηρίξουν τους παίκτες του Λουτσέσκου.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως σήμερα, Πέμπτη (29.08), στις 14:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Κανάλι Πώλησης

Επίσημη ιστοσελίδα ΠΑΕ Ατρόμητος

Το παιδί που η μάνα του τον ήθελε τενίστα, αλλά εκείνος έγινε ένας ποδοσφαιριστής πολλών εκατομμυρίων
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:00 - 20.08.2024

Το παιδί που η μάνα του τον ήθελε τενίστα, αλλά εκείνος έγινε ένας ποδοσφαιριστής πολλών εκατομμυρίων

Ο φόβος της μητέρας του που τον οδήγησε στο τένις, η μεγάλη απόφαση μόλις στα 14 του χρόνια, η ευκαιρία που άρπαξε από τα μαλλιά και η σκληρή δουλειά που έφερε τη... δικαίωση.

Αναφορικά με την είσοδο τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία δηλαδή θα πρέπει να ταυτοποιήσουν τον κωδικό που θα λάβουν στο δηλωθέν email τους στην εφαρμογή Gov.gr Wallet.

Η διάθεση των εισιτηρίων είναι μέχρι εξαντλήσεως στον τομέα 1.3 στη Θύρα 1 του σταδίου».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!