Χωρίς Τσιγγάρα και τιμωρημένους ο Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Γκαρσία

i

© Intime

Χωρίς Τσιγγάρα και τιμωρημένους ο Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:46 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 31.08.2024

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να γνωστοποιεί τα ονόματα της αποστολής.

Ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (1/9, 20:30) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Μαζαράκη και ο Ουρουγουανός τεχνικός γνωστοποίησε τα ονόματα της αποστολής, από την οποία απουσιάζουν οι τιμωρημένοι (λόγω αποβολής στο Ηράκλειο) Κίνι, Μανσούρ, αλλά και ο Τσιγγάρας που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (01/09, 20:30) στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Πομόνης, Σταυρόπουλος, Μπρόρσον, Σταματούλας, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!