Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πώληση του Τσιγγάρα στον Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πώληση του Τσιγγάρα στον Ατρόμητο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:09 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 26.08.2024

Ο Χάρης Τσιγγάρας παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο.

Ο Χάρης Τσιγγάρας αποχώρησε κι επίσημα από τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός μέσος, ο οποίος ανδρώθηκε στον Δικέφαλο παραχωρήθηκε στον Ατρόμητο, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πώληση του διεθνούς αμυντικού μέσου, ο οποίος δεν ήταν στις προτεραιότητες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Thank you, #TheEqualizer

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Χάρη Τσιγγάρα στον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ήρθε στον ΠΑΟΚ το μακρινό 2010, 10 χρονών παιδί και 14 χρόνια μετά φεύγει άντρας, πρωταθλητής, Κυπελλούχος και διεθνής.

Ο Χάρης Τσιγγάρας πέρασε όλη την εκπαιδευτική διαδικασία του PAOK Academy, κέρδισε πρωταθλήματα με τις Κ15, Κ17 και Κ19, πήρε την προαγωγή στην πρώτη ομάδα, κέρδισε δύο Κύπελλα Ελλάδας, ήταν μέλος των The Incredibles που κατέκτησαν το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24 και το φετινό καλοκαίρι έφτασε μέχρι την Εθνική Ελλάδας.

Συνολικά με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έπαιξε σε 81 αγώνες, ενώ σκόραρε δύο γκολ κι έδωσε μία ασίστ. Χάρη σ’ ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας σου!».

Ο Γκαρσία

Ο Τσιγγάρας θα μετακομίσει, λοιπόν, σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους την τρέχουσα σεζόν. Εκεί θα συνυπάρξει με τον Πάμπλο Γκαρσία, τον οποίο είχε προπονητή και μαζί κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του Ουάρντα, Βρακά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!