Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κόσμο που θα βρεθεί στο Περιστέρι: «Να σεβαστείτε τα μέτρα ασφαλείας»
i

© Intime

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κόσμο που θα βρεθεί στο Περιστέρι: «Να σεβαστείτε τα μέτρα ασφαλείας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:26 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 01.09.2024

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ θα δώσουν το «παρών» στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να στέλνει το δικό της μήνυμα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και τώρα έχει μπροστά του την πρώτη του εκτός έδρας δοκιμασία.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο Δικέφαλος του Βορρά θα κοντραριστεί στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (1/9, 20:30) και στοχεύει στο τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην κορυφή πριν τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων.

Όπως έγινε γνωστό, οι ασπρόμαυροι δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς αρκετοί φίλοι των πρωταθλητών θα δώσουν το «παρών» για να στηρίξουν τους παίκτες του Λουτσέσκου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από τα social media θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ζητώντας από τους οπαδούς να σεβαστούν τα μέτρα ασφαλείας.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

«Μετά από την σημερινή σύσκεψη ασφαλείας, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν στο γήπεδο του Περιστερίου πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η ΠΑΕ Ατρόμητος θα διενεργήσουν ελέγχους ώστε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έχουν τυχόν προμηθευτεί εισιτήριο σε άλλη θύρα, πλην εκείνης που έχει παραδοθεί για τις ανάγκες τους, να μην εισέλθουν στο γήπεδο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν τα μέτρα ασφαλείας και να συνεργαστούν τόσο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όσο και για την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας της ομάδας μας. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας!», αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!