«Ο Ατρόμητος πιέζει για την επιστροφή του Βαλένσια»

Ο Ντιέγκο Βαλένσια

i

© Intime

«Ο Ατρόμητος πιέζει για την επιστροφή του Βαλένσια»

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 18:06 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 26.08.2024

Δημοσίευμα από το εξωτερικό υποστηρίζει πως ο Ατρόμητος προσπαθεί να φέρει εκ νέου τον Ντιέγκο Βαλένσια στην Ελλάδα, μετά την επιστροφή του παίκτη στη Σαλερνιτάνα.

Ο Ατρόμητος έχει ενισχυθεί με ουκ ολίγες προσθήκες τη φετινή σεζόν, ψάχνοντας τον τρόπο να πρωταγωνιστήσει στη Stoiximan Super League της σεζόν 2024/25. Όμως το μεταγραφικό παράθυρο δεν έχει κλείσει ακόμα και αυτό φαίνεται πως θέλει να το εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο η ομάδα του Περιστερίου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ΜΜΕ του εξωτερικού, το «Αστέρι» ψάχνει τον τρόπο να πάρει πίσω τον Ντιέγκο Βαλένσια, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη χρονική περίοδο στο κλαμπ. Ο δανεισμός του στον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε και ο εξτρέμ επέστρεψε στην Ιταλία, για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα.

Παρόλα αυτά, όπως τονίζει το «Calcio Salernitana», η ομάδα των δυτικών προαστίων πιέζει το κλαμπ της Serie B, προκειμένου να φέρει ξανά τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα. «Ο Ατρόμητος πιέζει για την επιστροφή του Βαλένσια στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων το ΜΜΕ, δίχως να δίνει περεταίρω λεπτομέρειες για τις συζητήσεις μεταξύ των συλλόγων.

Πάντως, για την ώρα, ο Ντιέγκο Βαλένσια αγωνίστηκε ως βασικός με τα φανέλα της Σαλερνιτάνα, στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του. Στο ένα έπαιξε για 45 λεπτά, στο δεύτερο για 79 και στο τρίτο για 81. Αυτό μπορεί και να σημαίνει τίποτα, παρόλα αυτά είναι ένα γεγονός πως ο νέος προπονητής των Ιταλών, Τζιοβάνι Μαρτουσιέλο, τον εμπιστεύεται σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Θυμίζουμε πως ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιέγκο Βαλένσια στις 9 Σεπτεμβρίου του 2023, με τον παίκτη να έρχεται στο Περιστέρι για έναν χρόνο. Με τα «κυανόλευκα» ο Χιλιανός επιθετικός κατέγραψε συνολικά 34 συμμετοχές, σκοράροντας δύο γκολ και προσφέροντας πέντε ασίστ. Νωρίτερα, με την Ουνιβερσιτάντ Κατόλικα πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ηλικία 18 ετών και από τη σεζόν 2018/19 αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος της ομάδας του έχοντας μέχρι το καλοκαίρι του 2022 συνολικά 132 συμμετοχές, 31 γκολ και 13 ασίστ.

Με την παρουσία του συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση τεσσάρων συνεχόμενων πρωταθλημάτων στη Χιλή (2018, 2019, 2020 και 2021), αλλά τριών Super Cup (2018/19, 2019/20, 2020/21).To 2022, χάρη στις εμφανίσεις του, κατάφερε το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη, καθώς αποκτήθηκε από τη Σαλερνιτάνα, πραγματοποιώντας συνολικά 13 εμφανίσεις στη Serie A.