Στο πλευρό της «Φλόγας» και του «Χαμόγελου του Παιδιού» ο Ατρόμητος

Οι παίκτες του Ατρόμητου στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο πλευρό της «Φλόγας» και του «Χαμόγελου του Παιδιού» ο Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:03 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 14.08.2024

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμα φορά ο Ατρόμητος, ο οποίος στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό της «Φλόγας» και του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμα φορά η ΠΑΕ Ατρόμητος. Σε πρώτο χρόνο, τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», επισκέφθηκαν μέλη της ακαδημίας μοιράζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Σε δεύτερο, επίσκεψη από τους ποδοσφαιριστές Κυριάκο Κιβρακίδη, Νίκο Αθανασίου, Κώστα Πομόνη και τον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ, Σπύρο Μπουλούση, δέχθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού», με τους προαναφερθέντες να μοιράζουν δώρα στα παιδιά. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ατρόμητος στην ενημέρωσή του για τη «Φλόγα»:

«Ατρόμητος και Novibet στέλνουν το μήνυμα μέσω της κοινωνικής τους δράσης και το Giant Heart. Για ακόμα μια χρονιά, η οικογένεια του Ατρόμητου στέκεται δίπλα στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», στηρίζοντας το ιερό έργο του Σωματείου, που δρα για πάνω από 40 χρόνια, μαζί με τη Novibet και το Giant Heart.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν μέλη της Ακαδημίας μας και συγκεκριμένα ο προπονητής της Κ17, Κώστας Παρθενίου και οι ποδοσφαιριστές Σταμάτης Σαρηγιάννης, Στέλιος Σαρακινλής, Κωνσταντίνος Πιζάνιας, Τσαμπίκος Λέντζας και Βασίλης Αγγέλης, μοιράζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την πρόεδρο του Σωματείου «ΦΛΟΓΑ», Μαρία Τρυφωνίδη για την άψογη συνεργασία σε όλες τις δράσεις των δύο πλευρών όλα αυτά τα χρόνια, που θα υφίστανται και για τα επόμενα χρόνια».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας για το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, ο Ατρόμητος στέκεται δίπλα στο "Χαμόγελο του Παιδιού" με την πολύτιμη αρωγή της Novibet και του Giant Heart. Αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Κυριάκο Κιβρακίδη, Νίκο Αθανασίου, Κώστα Πομόνη και τον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ, Σπύρο Μπουλούση βρέθηκαν στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Μοσχάτο προσφέροντας δώρα στους μικρούς μας φίλους, ώστε να κάνουν τα φετινά τους Χριστούγεννα ξεχωριστά.

Από πλευράς Novibet, παρών ήταν ο Senior Brand Sponsorships & Activations Specialist, Γιώργος Πατρίκιος.

Δέν άντεξε ο Ροτάριου στη Στεάουα: Ο Μπεκάλι τον έβαλε στη «black list» του και πληρώνει για να τον διώξει
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:56 - 23.12.2023

Δέν άντεξε ο Ροτάριου στη Στεάουα: Ο Μπεκάλι τον έβαλε στη «black list» του και πληρώνει για να τον διώξει

Μετά τη φυγή του από τον Ατρόμητο, ο Ντορίν Ροτάριου αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Αυτό που δεν γνώριζε είναι πως λίγο καιρό μετά ο πρόεδρος της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, θα τον έβαζε στη «μαύρη λίστα» του και θα πλήρωνε για να τον διώξει.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει τις παιδαγωγούς του σπιτιού στο Μοσχάτο, Τσίλη Λίτσα, Ελένη Μπαμπανέλου, Ευτυχία Γκουτζαμάνη και Αφροδίτη Σαλταμπούρα για τη συνεργασία και για το θεάρεστο έργο που επιτελούν σε καθημερινή βάση.