Τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει ο Ατρόμητος εν όψει νέας σεζόν

Οι παίκτες του Ατρόμητου

i

© Atromitos

Τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει ο Ατρόμητος εν όψει νέας σεζόν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:16 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 05.07.2024

Πλούσιο θα είναι το καλεντάρι του Ατρόμητου στη φετινή προετοιμασία, με την ομάδα να δίνει αρκετά φιλικά εν όψει νέας σεζόν.

Ο Ατρόμητος ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, με το ρόστερ της ομάδας να ενισχύεται σημαντικά. Το τιμόνι πήρε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος μεταξύ άλλων θα έχει στη διάθεσή του παίκτες όπως ο Φαν Βέερτ, ο Καρλίτος και άλλους πολλούς.

Οι Περιστεριώτες προετοιμάζονται για τη νέα χρονιά και μέχρι να ξεκινήσει αυτή το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση και φιλικές αναμετρήσεις. Σε πρώτο χρόνο, ο σύλλογος θα υποδεχθεί στην Πτολεμαΐδα - όπου και θα γίνει η προετοιμασία - την Καλλιθέα (20/7), ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας. Ακολουθεί η επιστροφή στην Αθήνα και τα φιλικά με Παναιτωλικό, Λεβαδειακό και ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Σε πυρετώδεις ρυθμούς έχει αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της σεζόν 2024/25, σε πρώτη φάση στο προπονητικό μας κέντρο στο Μαζαράκη, που προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για την πιο απαιτητική περίοδο για έναν ποδοσφαιριστή.

Στις 17 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής για την Πτολεμαΐδα και το πολυτελές ξενοδοχείο «Pantelidis Hotel» κι εκεί θα δοθούν και τα πρώτα φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, στις 20 Ιουλίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα στο ολοκαίνουριο γήπεδο του προπονητικού κέντρου της Πτολεμαΐδας και στο ίδιο γήπεδο στις 27 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας από την Κύπρο.

Εξάλλου, στις 3 Αυγούστου θα δοθεί το πρώτο φιλικό στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στις 5 Αυγούστου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και στις 8 Αυγούστου πάλι στο Περιστέρι θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ.

Σημειώνεται ότι αναμένεται να προγραμματιστεί ακόμα ένα φιλικό στις 11 Αυγούστου, με αντίπαλο που θα κριθεί με βάση την κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024/25».