Τέλος ο Τσιντώτας από τον Ατρόμητο - Η ανακοίνωση της ομάδας

O Παναγιώτης Τσιντώτας

i

© Intime

Τέλος ο Τσιντώτας από τον Ατρόμητο - Η ανακοίνωση της ομάδας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:54 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 08.06.2024

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναγιώτη Τσιντώτα, με την ομάδα να ανακοινώνει την αποχώρηση του παίκτη.

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί και επίσημα ο Παναγιώτης Τσιντώτας! Ο σύλλογος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον έμπειρο γκολκίπερ, ευχαριστώντας τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Ευχαριστήρια ανακοίνωση στον Παναγιώτη Τσιντώτα για την προσφορά του στην ομάδα μας.Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

Μια ανάσα από Ατρόμητο ο Καρλίτος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:26 - 08.06.2024

Μια ανάσα από Ατρόμητο ο Καρλίτος

Ο Καρλίτος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου. Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος πριν από μερικές μέρες αποχώρησε από την Αστάνα θα αποτελέσει εκτός απροόπτου την πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Παναγιώτη για την προσφορά του στην ομάδα, καθώς πέρα από την απόδοσή του εντός αγωνιστικών χώρων, αποτέλεσε υπόδειγμα ήθους και επαγγελματία κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του και υγεία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος έχει βρει τον άνθρωπο που θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ του για την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για τον Αλεξέι Κοσέλεφ, ο οποίος και συμφώνησε με την ομάδα, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Λαμία.