Αποχαιρέτισε τον Βέργο ο Ατρόμητος: «Νίκο, σε ευχαριστούμε για όλα»

O Nίκος Βέργος

i

© Intime

Αποχαιρέτισε τον Βέργο ο Ατρόμητος: «Νίκο, σε ευχαριστούμε για όλα»

Sportal newsroom 22:27 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 31.07.2024

Μέσω μίας ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ατρόμητος είπε αντίο στον Νίκο Βέργο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος έχει στόχο να δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα και αυτό έχει φανεί ξεκάθαρα με τον τρόπο που έχει κινηθεί στην αγορά σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες έχουν φτάσει τις 13 μεταγραφές!

Ωστόσο, πέρα από τις προσθήκες υπάρχουν και οι αποχωρήσεις πάντα σε μία ομάδα. Έτσι και για τον Ατρόμητο, ο οποίος με ανακοίνωση του έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Έλληνα επιθετικό, Νίκο Βέργο.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον επιθετικό, Νίκο Βέργο. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Βέργο, που θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Νίκος Βέργος ήταν παίκτης του Ατρόμητου για τη σεζόν 2023/24 στην οποία πραγματοποίησε 35 συμμετοχές σημειώνοντας έξι γκολ και αποτέλεσε υπόδειγμα επαγγελματία καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!