Το... ροντέο στο Περιστέρι είχε νικητή τον Βόλο

Οι παίκτες του Βόλου στο ματς με τον Ατρόμητο.

i

© Intime

Το... ροντέο στο Περιστέρι είχε νικητή τον Βόλο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:28 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 05.10.2024

Σε ένα ματς με δύο κόκκινες, ένα δοκάρι και ανατροπή του σκορ, ο Βόλος επικράτησε του Ατρόμητου με 2-1. Ο σύλλογος του Πουρσαϊτίδη βρέθηκε να χάνει στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, παρόλα αυτά μέσα σε δύο λεπτά το... έφερε τούμπα.

Ένα ματς που τα είχε όλα ήταν αυτό στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Βόλος πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 εναντίον του Ατρόμητου. Σε αυτή έφτασε έπειτα από δύο λεπτά προσπάθειας, αφού ο σύλλογος της Μαγνησίας ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ μέσα σε 120 δευτερόλεπτα, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Γρήγορος ήταν ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τις δύο ομάδες να κυκλοφορούν την μπάλα. Παρόλα αυτά, αμφότερες δυσκολεύονταν να πατήσουν περιοχή και να δημιουργήσουν ευκαιρία. Μάλιστα, την πρώτη μεγάλη στιγμή την πρόσφερε… ο VAR, o οποίος στο 17’ κάλεσε τον Σιδηρόπουλο να εξετάσει κόκκινη στον Ασεχνούν. Ο ρέφερι εν τέλει έκρινε πως το μαρκάρισμα του τελευταίου στον Μανσούρ δεν ήταν τόσο σκληρό, δίνοντας συνέχεια στο ματς. 

Η πρώτη καλή προσπάθεια στο ματς ήρθε από τον Φαν Βέερτ του οποίου το σουτ κατέληξε δίπλα από το δοκάρι (21’). Από πλευράς του ο Βόλος δεν μπόρεσε να απειλήσει και εν τέλει βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Γιουμπιτάνα υποδέχθηκε την μπαλιά του Τσιγγάρα μέσα στην περιοχή και  με το μυτάκι έστειλε την μπάλα στα δεξιά της εστίας για το 1-0, στο 41ο λεπτό. Λίγο αργότερα το «Αστέρι» έμεινε με 10, αφού ο Σιδηρόπουλος έκρινε πως ο Μπρόρσον μάρκαρε σκληρά τον Κόστα.  

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να βρίσκονται ψηλά στο β’ μέρος. Μάλιστα, μέχρι το 66' έχασαν και κάποιες ευκαιρίες, με κορυφαία εκείνη του Αθανασίου στο 58'. Παρόλα αυτά, εν τέλει ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα που είχε και μέσα σε δύο λεπτά έφερε... τούμπα το ματς. Στο 66ο λεπτό, ειδικότερα, ο Κόστα έστρωσε στον Γκλάβτσιτς, εκείνος ανάμεσα σε τέσσερεις κατέβασε με το στήθος και με τη μία έστειλε την μπάλα δεξιά της εστίας.

Μετά την ασίστ, ο Ούγγρος πέτυχε και γκολ, όταν στο 68' βρέθηκε στην «καρδιά» της περιοχής και με εξ επαφής σουτ - έπειτα από μπαλιά του Κόμπα - έκανε το 2-1. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει και παραλίγο να το κάνει με τον Καρλίτος στο 75', εντούτοις η προσπάθεια του Ισπανού σταμάτησε στο δοκάρι. Λίγο αργότερα ήρθε και πάλι ισορροπία στον αριθμό των παικτών, αφού ο Σιδηρόπουλος τιμώρησε με δεύτερη κίτρινη τον Γκλάβτσιτς για μαρκάρισμα στον Αθανασίου. Ακολούθησε η πίεση των γηπεδούχων, όμως αυτή δεν απέφερε τελικά καρπούς....

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Ατρόμητος (Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Μανσούρ, Μπρόρσον, Κίνι, Τσιγγάρας, Ουεντραόγκο, Γιουμπιτάνα, Μπακού, Φαν Βεερτ, Ουάρντα

Βόλος (Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Κορέα, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού, Μεντιέτα, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόστα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: