Χωρίς Ίλιτς ο Ατρόμητος κόντρα στον Άρη

Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Χωρίς Ίλιτς ο Ατρόμητος κόντρα στον Άρη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 14:49 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 14.08.2024

Ο Σάσα Ίλιτς δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Ατρόμητου για το ματς με τον Άρη, καθώς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (17/2, 19:30) τον Άρη στο Περιστέρι, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Ωστόσο στο αποψινό παιχνίδι των Περιστεριωτών με τους κιτρινόμαυρους, στον πάγκο των γηπεδούχων δεν θα βρίσκεται ο Σάσα Ίλιτς, καθώς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και έτσι θα κληθεί να εκτίσει μία αγωνιστική τιμωρίας. 

Έτσι στον πάγκο του Ατρόμητου για την σημερινή αναμέτρηση θα καθίσει ο βοηθός του Σέρβου τεχνικού, Βέλιτσκο Καπλάνοβιτς.

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς έχει 23 βαθμούς και βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους Περιστεριώτες να έχουν ως στόχο να μπουν στην εξάδα και τα play-offs.

Στα αγωνιστικά, ο Ίλιτς δεν συμπεριέλαβε τους Λούκας Ασεβέδο και Έντερ Γκονθάλεθ. Αντιθέτως, ο Σέρβος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει σε δύο επιστροφές, μιας και στη διάθεσή του βρίσκονται θα έχει τους Ουαζντί Κεσχρίντα και Σάμουελ Φριντζόνσον.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Ρομπάιγ, Βρακάς, Καμαρά, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.