Ατζέντης Σάρι: «Ο Παναθηναϊκός μας έκανε "χρυσή" προσφορά, νιώθω την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω»

Μαουρίτσιο Σάρι

i

©Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images/Ideal Images

Ατζέντης Σάρι: «Ο Παναθηναϊκός μας έκανε "χρυσή" προσφορά, νιώθω την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω»

Κώστας Τόπας 09:15 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 11.06.2024

Ο ατζέντης του Μαουρίτσιο Σάρι, Αλεσάντρο Πελεγκρίνι, μίλησε για την προσφορά του Παναθηναϊκού στον Ιταλό τεχνικό και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο άλλοτε προπονητής της Τσέλσι δεν είπε το «ναι» στους «πράσινους».

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Ουρουγουανός προπονητής βρίσκεται από την Κυριακή στην Αθήνα και την Δευτέρα (10/6) πέρασε από τα γραφεία για τις υπογραφές.

Ο Αλόνσο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και με αυτόν τον τρόπο μπήκε και τέλος στο «σήριαλ Σάρι». Οι «πράσινοι» κατέβαλαν κάθε προσπάθεια αγια να πείσουν τον σπουδαίο Ιταλό τεχνικό να «μετακομίσει» στην Ελλάδα, παρ' όλα αυτά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε.

Αλόνσο: «Θέλω να πρωταγωνιστούν οι ομάδες μου, μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο» - «Ρεβάνς ο Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στη Σεβίλλη» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:56 - 10.06.2024

Αλόνσο: «Θέλω να πρωταγωνιστούν οι ομάδες μου, μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο» - «Ρεβάνς ο Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στη Σεβίλλη» (vid)

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για την άφιξή του στον Παναθηναϊκό. Η φιλοσοφία του, η πίστη για τον τίτλο και ο στόχος για μία ομάδα οικογένεια.

Ο Αλεσάντρο Πελεγκρίνι, ο ατζέντης του Μαουρίτσιο Σάρι, θέλησε να τοποθετηθεί για τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι «πράσινοι» πίεσαν τον Ιταλό τεχνικό «αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις ότι περίμενε να εκπληρώσει το όνειρό του να βάλει τον Σάρι στο επίκεντρο του πλάνου του».

«Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους κορυφαίους προπονητές και όσους έκαναν τα πάντα για να φέρουν τον Μαουρίτσιο στην Ελλάδα. Μας εντυπωσίασε το στυλ που τονίστηκε στη διαπραγμάτευση, ένα δίκαιο παιχνίδι με λίγα προηγούμενα.

Ήρθαν στην Ιταλία, μας γνώρισαν, έκαναν μια χρυσή προσφορά που στα χαρτιά ήταν απαραίτητη. Μόνο που για τον Σάρι είναι μια ιδιαίτερα λεπτή στιγμή, τουλάχιστον αυτές τις εβδομάδες δεν έχει όρεξη να φύγει από την Ιταλία. Όμως ο Παναθηναϊκός πίεσε πραγματικά αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις ότι περίμενε να εκπληρώσει το όνειρό του να βάλει τον Σάρι στο επίκεντρο του έργου.

Αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε την πρόταση για τους προαναφερθέντες λόγους και επειδή φάνηκε σωστό να τους βάλουμε σε θέση να κάνουν άλλη επιλογή. Αλλά είμαστε ευγνώμονες και ελπίζουμε ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μια άλλη ευκαιρία, ήταν εξαιρετικά μαζί μας».