Ατζέντης Τσέριν: «Χαμηλή προσφορά ο Παναθηναϊκός, περιμέναμε περισσότερο σεβασμό»

Άνταμ Τσέριν

i

Intime

Ατζέντης Τσέριν: «Χαμηλή προσφορά ο Παναθηναϊκός, περιμέναμε περισσότερο σεβασμό»

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:59 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 13.08.2024

Ο μάνατζερ του Άνταμ Τσέριν, Αμίρ Ρούζνιτς, σχολίασε τις συζητήσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και προσπάθησε να πιέσει για να εξασφαλίσει πιο ευνοϊκούς όρους στη συμφωνία.

Διαπραγματευτικό ελιγμό και επικοινωνιακή πίεση ασκεί στον Παναθηναϊκό ο ατζέντης του Άνταμ Τσέριν, Αμίρ Ρούζνιτς. Ο εκπρόσωπος του Σλοβένου μέσου μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αναφέρθηκε στις συζητήσεις με τη διοίκηση του Τριφυλλιού, για την ανανέωση και αναπροσαρμογή του συμβολαίου του πελάτη του.

Ο Ρούζνιτς (εκπροσωπεί επίσης τους Σπόραρ και Βέρμπιτς) χαρακτήρισε την πρόταση του Παναθηναϊκού, χαμηλότερη των προσδοκιών του 24χρονου box-to-box μέσου.

Ο Σλοβένος μάνατζερ μίλησε στο σάιτ «sportklub.n1info.si» και αρχικά ανέφερε: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτιμούν αρκετά τον Άνταμ, αλλά το καθεστώς του του στο κλαμπ δεν είναι αυτό που θα θέλαμε. Είναι μεταξύ των πιο χαμηλόμιασθων παικτών, παρά το γεγονός οτι είναι από τους πιο σημαντικούς». 

Έπειτα, ο Ρούζνιτς σχολίασε την προσφορά που έλαβε από τους «πράσινους» και την οποία απέρριψε κρίνοντας χαμηλή την αμοιβή του Τσέριν: «Μας έγινε πρόταση, αλλά δεν είναι κοντά στις προσδοκίες μας. Θα περίμενα περισσότερο σεβασμό από την ηγεσία της ομάδας. Ο συνδυασμός ομάδας και των φιλάθλων, θα έκαναν τον Άνταμ να υπογράψει συμβόλαιο ζωής με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε τους όρους που μας προσέφεραν».

Αποκαλυπτικός Τσέριν για Ιωαννίδη: «Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ για εκείνον»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:50 - 25.03.2024

Αποκαλυπτικός Τσέριν για Ιωαννίδη: «Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ για εκείνον»

Ο Άνταμ Τσέριν μιλώντας σε ρουμανικό ΜΜΕ αναφέρθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη και τόνισε ότι δεν είναι μόνο η Σπόρτινγκ που έχει στα ραντάρ της τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Πρώτα πέρασε τα μηνύματα για δυσφορία και για υψηλότερες απαιτήσεις και μετά ο Ρούζνιτς προσκάλεσε ευθέως τους ανθρώπους του Τριφυλλιού για νέο κύκλο συζητήσεων, λειτουργώντας διπλωματικά: «Είμαστε όμως έτοιμοι για νέες συζητήσεις, γιατί ο Άνταμ απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα».

Ο Ρούζνιτς δεν αρκέστηκε στην περιγραφή των επαφών για τον Τσέριν, αλλά ενέπλεξε στην υπόθεση και ομάδες του εξωτερικού: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ομάδες τον παρακολουθούν αυτή την περίοδο. Περιμένω αρκετά μετά το Euro, αλλά πρέπει να τονίσω ξανά πως ο Άνταμ είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, ο Ρούζνιτς αναγνώρισε τη σημασία που έχει ο Παναθηναϊκός στην εξέλιξη του Τσέριν, ανοίγοντας παράλληλα την... πόρτα για το εξωτερικό: «Η ομάδα του έχει δώσει πολλά, εκεί έχει βελτιωθεί, έχει μάθει στις υψηλές απαιτήσεις, βάσει των όσων εισπράττω όμως από την ποδοσφαιρική αγορά, είμαι σίγουρος πως δεν θα είναι το τελευταίο βήμα στην καριέρα του».

Πριν μερικές μέρες, ο Τσέριν σκόραρε το δεύτερο γκολ της Σλοβενίας στη φιλική νίκη επί της Πορτογαλίας με 2-0 και το τάιμινγκ κρίθηκε ιδανικό από τον Ρούζνιτς, προκειμένου να διαφημίσει τον πελάτη του. Και να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία από τον Παναθηναϊκό για ένα νέο συμβόλαιο.