Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος

Αχιλλέας Μπέος

i

©Intime

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος

Sportal newsroom 08:17 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:38 - 14.05.2024

Στην σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης (09/04) οι αστυνομικές αρχές, μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας για απειλή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr, είχε προηγηθεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου ο Αχιλλέας Μπέος, είπε στον σύμβουλο της ΛΑΣ – μετά και τη βιαιοπραγία που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα- «Βάλε μυαλό εσύ».

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά, που υποβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (09/04) στην Αστυνομία από τον σύμβουλο, με το σκεπτικό απειλής της ζωής του και της οικογένειάς του, ο δήμαρχος του Βόλου συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και με προφορική εντολή αφέθηκε στην πορεία ελεύθερος.

Βόλος: «Όλη η Ελλάδα γνωρίζει το πώς ανέβηκε στην Superleague το μόρφωμα που λέγεται Κηφισιά»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Βόλος εξαπέλυσε επίθεση κατά της Κηφισιάς, τονίζοντας πως όλοι γνωρίζουν πως το «μόρφωμα» αυτό, όπως χαρακτήρισε την ομάδα των βορείων προαστίων, κατόρθωσε να φτάσει στην Stoiximan Superleague.

Ολα αυτά μετά την ανακοίνωση της Κηφισιάς την Δευτέρα (08/04), η οποία είχε πάρει θέση για τον Αχιλλέα Μπέο λέγοντα πως: «Η τοξικότητα στο ποδόσφαιρο είναι μια κατάσταση από την οποία θέλουμε να απέχουμε». Από την πλευρά της, η ομάδα της Μαγνησίας, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε, στάθηκε σε ορισμένα γεγονότα σε παιχνίδια της Κηφισιάς από την περασμένη σεζόν ενώ σχολίασε διάφορα από τα όσα έγραψε στην χθεσινή της ανακοίνωση.