Αυλαία με νίκη του Αρη κόντρα στη Μπρέντα με 2-1 στα φιλικά της Ολλανδίας
i

@arisfc

Αυλαία με νίκη του Αρη κόντρα στη Μπρέντα με 2-1 στα φιλικά της Ολλανδίας

Αλέξης Σαββόπουλος 22:25 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 30.07.2024

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φετφατζίδη που σκόραρε το πρώτο γκολ και δημιούργησε το δεύτερο, ο Αρης κέρδισε την Μπρέντα με 2-1 στο τελευταίο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους.

Νικηφόρο ήταν για τον Αρη το τελευταίο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους κόντρα στη Μπρέντα. Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 2-1 στην έδρα της ολλανδικής ομάδας και επιστρέφουν αύριο στη Θεσσαλονίκη έχοντας μια ήττα, μια ισοπαλία και μια νίκη στα τρία φιλικά που έδωσαν.

Ο Μάντζιος, χρησιμοποίησε κατά κύριο λόγο τους παίκτες του περσινού βασικού κορμού και έδωσε ένα σχεδόν 80λεπτο στον Σίστο για να του δώσει ρυθμό. Ο έλληνας τεχνικός ξεκίνησε με τον Ρόουζ στο δεξί άκρο και τον Μοντόγια αριστερά, με τους Μπράμπετς και Βέλεθ στόπερ. Ο Ζουλ είχε παρτενέρ τον Πάρντο στη μεσαία γραμμή με τον Μάνου Γκαρθία μπροστά τους και επιθετική τριάδα τους Σίστο, Φετφατζίδη στις πλευρές και τον Σαμόρα στην κορυφή.

Άρης: Προσέχει για να… έχει με Σισέ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:15 - 30.07.2024

Άρης: Προσέχει για να… έχει με Σισέ

Οι κιτρινόμαυροι κοιτάζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στις εξετάσεις που υποβάλλεται απο το πρωί ο Σενεγαλέζος λόγω του ιατρικού παρελθόντος του παίκτη, πριν ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία που υπάρχει.

Την πρώτη ευκαιρία στο ματς την είχε η Μπρέντα στο 17΄ όταν η κεφαλιά του Κόστορζ κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Κουέστα. Απο εκείνο το σημείο και έπειτα ο Αρης πήρε τα ηνία και καθόρισε τον ρυθμό της αναμέτρησης. Στο 24΄ άνοιξε το σκορ από μια φάση που ξεκίνησε από ένα κλέψιμο του Ρόουζ στη μεσαία γραμμή και ωραία παράλληλη σέντρα του Πάρντο στο ύψος της μικρής περιοχής στον Φετφατζίδη που τελείωσε τη φάση. Ο Φετφατζίδης πιστοποίησε την καλή κατάσταση που βρίσκεται φτιάχνοντας το δεύτερο γκολ με ωραία κούρσα και τελική πάσα στον Σαμόρα που έκανε το 2-0 στο 43΄.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ απο τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους με τον Ομερσον να σκοράρει με κεφαλιά, όντας ανενόχλητος στο κέντρο της άμυνας λόγω κακής αντίδρασης του Βέλεθ. Ο Αρης απάνησε με μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 53΄. Ο Σίστο… χόρεψε τον προσωπικό του αντίπαλο και σέντραρε στον Ρόουζ στο δεύτερο δοκάρι που δυο φορές με το κεφάλι απέτυχε να κερδίσει τον Μπιέλιτσα. Στα αξιοσημείωτα, η χρησιμοποίηση του Σίστο στον άξονα απο τον Μάντζιο για ένα τέταρτο περίπου καθώς και τα πρώτα λεπτα συμμετοχής στο τέλος του Ντιαντί, καθώς και η θερμότατη υποδοχή που επιφύλαξαν οι φίλοι της Μπρέντα στον Μάνου Γκαρθία.

Αρης: Κουέστα, Ρόουζ, Μπράμπετς, Βέλεθ (79΄ Φατόρε), Μοντόγια, Ζουλ (87΄ Ντιαντί), Πάρντο (87΄Παναγίδης), Μάνου Γκαρθία (56΄ Σουλεϊμάνοφ), Φετφατζίδης (61΄ Σαβέριο), Σίστο (79΄ Πάβισιτς), Σαμόρα (79  Μορόν).