Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή σύντροφος του Ρούμπεν Ντίας (pics)

Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή σύντροφος του Ρούμπεν Ντίας (pics)

Sportal newsroom 14:02 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 14.08.2024

Ο Ρούμπεν Ντίας φέρεται να είναι σε σχέση με την πρώην παίκτρια του Love Island, Αραμπέλα Τσι.

Ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Ρούμπεν Ντίας, φέρεται να είναι σε σχέση με την πρώην παίκτρια του Love Island, Αραμπέλα Τσι.

Οι εικασίες για την πιθανή σχέση του ζευγαριού αποκαλύφτηκε μέσα από αναρτήσεις στο Instagram, όπου και οι δύο τράβηξαν τον Πύργο του Άιφελ από τις ίδιες γωνίες. 

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν μετά τη δραστηριότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κάποιους θαυμαστές να πείθονται ότι το ζευγάρι βλέπει ο ένας τον άλλον. 

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εθεάθη να φιλιέται με την εξωτική χορεύτρια, Τζινέβρα Φέστα, μετά τον χωρισμό του από την πρώην φίλη της ποπ σταρ, Έιπριλ Άιβι πέρυσι, είναι γνωστό ότι προστατεύει την ιδιωτική του ζωή, καθώς ο Πορτογάλος διεθνής φωτογραφιζόταν μόνος. 

Ο στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι ταξίδεψε στο Παρίσι για την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας, αλλά παρότι εμφανίστηκε εκεί μόνος, στη γαλλική πρωτεύουσα τον συνόδεψε η εντυπωσιακή νέα του σύντροφος.

Ο Ντίας ήταν ένας από τους επτά παίκτες της Σίτι που προτάθηκαν για τη Χρυσή Μπάλα που κέρδισε ο Λιονέλ Μέσι για όγδοη φορά, ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης αναδείχθηκαν η καλύτερη ομάδα της χρονιάς της χρονιάς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

Παρά το γεγονός ότι παρευρέθηκε μόνος στην τελετή, αυτό δεν άλλαξε τη σκέψη ορισμένων για το ειδύλλιό του με την Τσι που μόλις τον περασμένο μήνα χώρισε από τον Νεοϋορκέζο επιχειρηματία Ρίτσι Ακίβα

Αφού εμφανίστηκε στην πέμπτη σεζόν του Love Island το 2019, το μοντέλο που γεννήθηκε στο Λονδίνο έγινε δημοφιλής στο διαδίκτυο με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram