Αυτή είναι η μεγαλύτερη παρωδία διαδικασία πέναλτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου – Ο τερματοφύλακας δεν κουνιόταν, οι παίκτες έδιωχναν την μπάλα (vid)

Αυτή είναι η μεγαλύτερη παρωδία διαδικασία πέναλτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου – Ο τερματοφύλακας δεν κουνιόταν, οι παίκτες έδιωχναν την μπάλα (vid)

Sportal newsroom 11:12 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 23.08.2024

Στο ντέρμπι της Βενεζουέλας μεταξύ Ντεπορτίβο Τάτσιρα και Καράκας, η φιλοξενούμενη ομάδα ενήργησε με έναν περίεργο τρόπο ως διαμαρτυρία επειδή ένα γκολ της ακυρώθηκε.

Το ποδόσφαιρο δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει και όταν νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, εμφανίζεται πάντα κάτι καινούριο που μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτό το άθλημα μπορεί πάντα να εκπλήσσει τους πάντες.

Στο ντέρμπι της Βενεζουέλας μεταξύ Ντεπορτίβο Τάτσιρα και Καράκας για την πέμπτη αγωνιστική του τουρνουά της πρώτης κατηγορίας της Βενεζουέλας, βιώθηκε ένα περισσότερο από σουρεαλιστικό σκηνικό.

Το νικητήριο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας ακυρώθηκε με πολύ αμφιλεγόμενο τρόπο στις καθυστερήσεις λόγω υποτιθέμενου οφσάιντ και κόστισε επίσης στον σκόρερ την αποβολή, ο οποίος έλαβε δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή έβγαλε τη φανέλα του κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού.

Τελικά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το ακυρωθέν γκολ, οι παίκτες της Καράκας αποφάσισαν να αστοχήσουν επίτηδες σε όλα τα χτυπήματα. Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας δεν κουνιόταν στα πέναλτι της Ντεπορτίβο Τάτσιρα, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!