Αυτή είναι η πρώτη φανέλα της νέας σεζόν: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός την παρουσίασε με ένα εξαιρετικό βίντεο

Αυτή είναι η πρώτη φανέλα της νέας σεζόν: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός την παρουσίασε με ένα εξαιρετικό βίντεο

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:10 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 02.08.2024

Μετά την δεύτερη και την τρίτη φανέλα της φετινής σεζόν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε και την πρώτη, με ένα εξαιρετικό βίντεο στα social media.

Αγωνία τέλος για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς η πειραϊκή ΠΑΕ αποκάλυψε την πρώτη (εντός έδρας) φανέλα της νέας σεζόν. Δεν πρόκειται για την επετειακή, η οποία ωστόσο θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από ιδρύσεως του συλλόγου και θα φορεθεί μια φορά.

«100 χρόνια τώρα. Εμείς για εσάς. Και εσείς για εμάς. Μαζί γράφουμε ένδοξη θρυλική ιστορία», ανέφερε το σχετικό ποστ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του οποίου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της πρώτης φανέλας των ερυθρολεύκων για τη σεζόν 2024-2025.

Με τρεις κόκκινες και δύο λευκές, «χοντρές» ρίγες στο μπροστά μέρος της φανέλας, κόκκινη λαιμόκοψη, ερυθρόλευκες ρίγες στους ώμους και το επετειακό έμβλημα με τον δαφνοστεφανωμένο είναι η φετινή στυλιστική πρόταση, που ήρθε να συμπληρώσει την τριάδα των εμφανίσεων που θα χρησιμοποιήσουν οι Πειραιώτες στις υποχρεώσεις τους εντός κι εκτός συνόρων.

Πριν δύο εβδομάδες περίπου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε αποκαλύψει την τρίτη φανέλα για τη φετινή σεζόν, όπου το μπλε χρώμα κυριαρχεί.

Με λίγες μέρες διαφορά έγινε γνωστή και η δεύτερη (εκτός έδρας) εμφάνιση για τη φετινή σεζόν, όπου βασικό χρώμα είναι το λευκό, με κόκκινες λεπτομέρειες, ερυθρόλευκη λαιμόκοψη και το επετειακό έμβλημα.

Ολυμπιακός: «Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια μας εκεί όπου ανήκουν! Στο κάστρο μας»

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 8 Αυγούστου θα παρουσιάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Youth League και του Conference League.

Ο Ολυμπιακός στις 8 Αυγούστου θα παίξει στο Γ. Καραϊσκάκης για πρώτη φορά στη νέα σεζόν. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα φιλοξενήσει στο φαληρικό γήπεδο τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, δέκα μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη Stoiximan Super League απέναντι στον Βόλο.Κόντρα στους «κόκκινους» ο Ολυμπιακός θα παίξει και για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του μετά την κατάκτηση του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όταν οι «ερυθρόλευκοι» στις 29 Μαΐου είχαν επικρατήσει της Φιορεντίνα με 1-0 χάρη στο γκολ του Ελ Κααμπί στο 116' και έγινε ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που κατακτάει ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο.

Σε αυτό το παιχνίδι λοιπόν ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παρουσιάσει και τις ευρωκούπες για πρώτη φορά στο γήπεδό του. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την περιοδεία που έκαναν με τα τρόπαια σε όλη την Ελλάδα, θα φέρουν το κύπελλο του Conference League και του Youth League στο Καραϊσκάκης για να τα βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο και «να τα υποδεχθεί ο κόσμος όπως τους αξίζει», όπως αναφέρεται και στην ανάρτηση της ομάδας.