«Αυτή ήταν η νέα πρόταση της Ραγιάδος για τον Πινέδα»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

«Αυτή ήταν η νέα πρόταση της Ραγιάδος για τον Πινέδα»

Κώστας Τσίλης 19:47 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 17.08.2024

Σύμφωνα με μεξικανικό δημοσίευμα η τρίτη και τελευταία πρόταση των Ραγιάδος για τον χαφ της Ένωσης, ήταν περίπου στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ και απορρίφθηκε και αυτή.

Παραμένει το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα πολύ ψηλά στην ποδοσφαιρικά επικαιρότητα του Μεξικού. Αυτοί την φορά υπάρχει δημοσίευμα από την "postadeportes.com", που αποκαλύπτει το ύψος της τρίτης στην σειρά πρότασης που έκανε η Μοντερέι προς την ΑΕΚ και που όπως διαβάσατε ήδη στο Sportal.gr, την απέρριψε αμέσως ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Απορρίφθηκε από την ΑΕΚ και η νέα πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:38 - 16.08.2024

Απορρίφθηκε από την ΑΕΚ και η νέα πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα

Ο Ηλιόπουλος χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε αρνητικά και στην τρίτη στην σειρά προσπάθεια των Μεξικανών για να αποκτήσουν τον χαφ της ΑΕΚ, ενώ είναι και μακριά από την πραγματικότητα τα δημοσιεύματα περί πίεσης του παίκτη για μεταγραφή

Σύμφωνα με τους Μεξικανούς, οι Ραγιάδος έβαλαν στο τραπέζι το ποσό των εννέα εκατομμυρίων δολαρίων. Κάτι που σημαίνει πως έφτασαν περίπου στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που φυσικά δεν κάθισε η ΑΕΚ ούτε καν να το συζητήσει και έστειλε και αυτή την πρόταση της Μοντερέι στα σκουπίδια. Μαζί με τις δυο προηγούμενες.

Πάντως το ρεπορτάζ στην αρχή αναφέρει πως αυτή η πρόταση της ομάδας από το Μεξικό, ήταν η τρίτη αλλά και τελευταία. Κάτι που θεωρητικά σημαίνει πως θα αποσυρθεί από την προσπάθεια να αποκτήσει τον Πινέδα. Ωστόσο το δημοσίευμα τελειώνει με κάτι εντελώς διαφορετικό. Τονίζει πως η Μοντερέι επιδιώκει μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών να καταφέρει να πάρει τον Πινέδα, ποντάροντας στην πιθανή ανάγκη της ΑΕΚ να παραχωρήσει τον παίκτη με λιγότερα χρήματα, λόγω του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Κάτι πάντως, που δεν συνάδει, με την στάση που κράτησε ο Ηλιόπουλος στην τρίτη πρόταση που έκανε η Μοντερέι.