Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ούτε... ένδειξη για πώληση στην ΑΕΚ, αλλά η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι μεγάλη

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ούτε... ένδειξη για πώληση στην ΑΕΚ, αλλά η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι μεγάλη

Κώστας Τσίλης 23:54 - 26.08.2024

Στην Ένωση δεν υπάρχει ενεργή ούτε καν κρούση από ομάδα για αγορά κάποιου ποδοσφαιριστή, ωστόσο το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ίσως να φέρει κάποια τέτοια εξέλιξη

Η ΑΕΚ έχει πάγια πολιτική ως προς τις προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της για πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Όλες εξετάζονται και αξιολογούνται και με ελάχιστες εξαιρέσεις που απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα, καμία δεν πάει κατευθείαν στα σκουπίδια. Επίσης η ΑΕΚ έχει ένα ρόστερ που αφενός σε κάποιες θέσεις είναι υπεράριθμό και αφετέρου έχει ποδοσφαιριστές που είχαν μπει στα ραντάρ ομάδων.

Η ΑΕΚ πιέζει για να κλείσει τον Ντουά, αλλά είναι και έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:32 - 26.08.2024

Η ΑΕΚ πιέζει για να κλείσει τον Ντουά, αλλά είναι και έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα

Η διαδικασία των διαπραγματεύσεων με τη Λουντογκόρετς για τον διεθνή Ελβετό είναι σε πλήρη εξέλιξη, όμως στην Ένωση θέλουν να κλείσουν άμεσα φορ και έχουν και εναλλακτική σε περίπτωση που δεν κλείσει το deal

Αυτή την στιγμή όχι απλώς δεν υπάρχει κάποια ενεργή πρόταση στα γραφεία της Ένωσης για την παραχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή της. Ούτε καν ένδειξη δεν υπάρχει, πως μπορεί να προκύψει κάτι. Αυτό όμως στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, ενδέχεται να αλλάξει όχι απλώς από μέρα σε μέρα, αλλά ακόμα και από στιγμή σε στιγμή. Εξάλλου υπάρχει το προηγούμενο των δυο τελευταίων μεταγραφικών περιόδων.

Στην ΑΕΚ και τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια είχαν «σκάσει» προτάσεις για παίκτες, λίγο πριν πέσει η αυλαία της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο τις είχε απορρίψει. Κυρίως λόγου του timing, καθώς δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια να αντικατασταθεί κάποιος παίκτης που θα παραχωρηθεί. Τώρα τα πράγματα ίσως και να είναι διαφορετικά.

Τώρα υπάρχουν θέσεις στις οποίες η ΑΕΚ έχει... υπερφόρτωση σε επιλογές. Ως εκ τούτου σε ενδεχόμενο που προκύψει κάποιο θέμα πώλησης, μπορεί να προχωρήσει χωρίς να χρειάζεται να ψάξει για αντικατάσταση. Ενώ το γεγονός πως η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα τελειώνει στις 11 Σεπτέμβρη, αργότερα από κάποιες άλλες χώρες, δίνει ακόμα και ευχέρεια στην ΑΕΚ να κάνει προσθήκη, στην περίπτωση αποχώρησης.

Όλα αυτά είναι προς το παρόν πολύ θεωρητικά. Πρόταση δεν υπάρχει για κανέναν. Ένδειξη πως θα προκύψει κάτι, επίσης δεν υπάρχει. Από την άλλη μεριά, υπάρχουν παίκτες που είχαν απασχολήσει ομάδες. Και σίγουρα στο φινάλε της καλοκαιρινής περιόδου, όταν πάντα υπάρχουν μια σειρά από καραμπόλες, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.