Αυτιάς: «Το χάρηκα το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ» - Η ατάκα για τη νέα Τούμπα και το γήπεδο του Άρη

Ο Γιώργος Αυτιάς

i

© PrtScr

Αυτιάς: «Το χάρηκα το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ» - Η ατάκα για τη νέα Τούμπα και το γήπεδο του Άρη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:20 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 11.06.2024

Λίγο μετά την εκλογή του, ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τη νέα Τούμπα κι όχι μόνο.

Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν ο ευρωβουλευτής που έλαβε τις περισσότερες ψήφους στις φετινές Ευρωεκλογές, με τους πολίτες να δείχνουν την προτίμησή τους στον υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία. Ο πρώην δημοσιογράφος και γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματά του εξασφάλισε μία θέση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, όπου και θα δίνει το «παρών» για την επόμενη τετραετία.

Λίγο μετά την εκλογή του, ο ίδιος μίλησε στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τις αρμοδιότητες που θα αναλάβει, ενώ αναφέρθηκε και στην κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ως μαθητής Γυμνασίου έζησα το πρώτο Κύπελλο, ως φοιτητής έζησα το πρώτο Πρωτάθλημα, ως δημοσιογράφος το δεύτερο Πρωτάθλημα, ως παρουσιαστής το τρίτο Πρωτάθλημα και ως ευρωβουλευτής το τέταρτο Πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ. Το χάρηκα το πρωτάθλημα. Επίσης, με πήραν όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές για να μου δώσουν συγχαρητήρια.

Πρωταθλητής είναι αυτός ο υπέροχος κόσμος, όπου και αν πήγα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Κατά πάσα πιθανότητα θα πηγαίνω καλεσμένος στην τηλεόραση και θα αναλύω τις οδηγίες από την Ευρώπη, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος.

Μάλλον, το οικονομικό θα πέσε στις πλάτες μου. Πάντα διαβάζουμε και τα τελευταία χρόνια έπρεπε να μάθω την διεθνή οικονομική ορολογία και στην αγγλική και τη γαλλική, γιατί παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Έχω υποχρέωση προς τον κόσμο. Θα εγκαινιαστεί το θαλάσσιο ΕΚΑΒ, έπρεπε να πάω εγώ για να γίνει πραγματικότητα αυτό που ζητούσαν οι άνθρωποι;

Θα ξεκινήσω από την Κεντρική Μακεδονία και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, οποίος έχει εξασφαλίσει τα μεγαλύτερα κονδύλια και είναι ο πρωταθλητής στην απορρόφηση κοινοτικών πόρων και του αξίζουν δημόσια συγχαρητήρια. Μετά θα πάω στα νησιά, για να φέρουμε την Ευρώπη στην Ελλάδα».

Για τη Νέα Τούμπα και το νέο γήπεδο του Άρη: «Θα ψάξω να βρω ποιες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν επιχορήγηση από την Ευρώπη, ώστε να μπορέσουν και οι ελληνικές ομάδες να έχουν τα δικά τους γήπεδα, πως θα μπορέσουν οι ελληνικές ομάδες στις επενδύσεις που κάνουν τα παίρνουν χρήματα. Θα πετούν φωτιές ο ΠΑΟΚ και ο Άρης αν έχουν νέο γήπεδο, όπως και οι άλλες ομάδες».