Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

i

Σαουθγκέιτ/ⒸIntime

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας

Κώστας Τόπας 15:36 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 07.08.2024

O Λι Κάρσλεϊ, ο οποίος ήταν προπονητής στην U21 της εθνικής Αγγλίας, θα αναλάβει προσωρινά την πρώτη ομάδα, ενόψει των αγώνων στο Nations League τον Σεπτέμβριο.

Τον επόμενο μήνα η Αγγλία θα ξεκινήσει την εκστρατεία της στο Nations League με παιχνίδια εναντίον της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας και της Φινλανδίας, αλλά προς το παρόν τα Τρία Λιοντάρια δεν έχουν προπονητή.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή τον περασμένο μήνα, την επομένη της ήττας της Αγγλίας από την Ισπανία στον τελικό του Euro 2024. Ο 53χρονος οδήγησε την Αγγλία σε δύο τελικούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και έναν ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του.

Η FA παίρνει μια τεράστια απόφαση για την αναζήτηση του επόμενου προπονητή της Αγγλίας που αλλάζει τα πάντα
PREMIER LEAGUE

13:00 - 06.08.2024

Η FA παίρνει μια τεράστια απόφαση για την αναζήτηση του επόμενου προπονητή της Αγγλίας που αλλάζει τα πάντα

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, έλαβε μια τεράστια απόφαση που θα μπορούσε να επηρεάσει το ποιος θα διοριστεί να αντικαταστήσει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Αρκετά ονόματα έχουν συνδεθεί με την κενή θέση, με το αφεντικό της Νιούκαστλ, Έντι Χάου, να είναι το φαβορί για να αναλάβει τη θέση. Η FA εξετάζει επίσης τον πρώην προπονητή της Μπράιτον και της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, ο οποίος είναι άνεργος τους τελευταίους 16 μήνες.

Η FA θα ήταν ανοιχτή στον διορισμό ξένου προπονητή , με τον πρώην προπονητή της Τότεναμ και της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έναν από τους κύριους υποψήφιους. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, έχει επίσης συνδεθεί με την ανάληψη των προπονητών μόλις λήξει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές της Premier League το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Νησί, και συγκεκριμένα το «Sky Sports», ο νυν προπονητής της Αγγλίας κάτω των 21 ετών, Λι Κάρσλεϊ, επιλέχθηκε για να καλύψει αυτό το κενό στον πάγκο της εθνικής ομάδας, ενώ η FA συνεχίζει να περιμένει για να βρει οριστικό προπονητή.

Η απόφαση πάρθηκε επειδή απομένει λιγότερο από ένας μήνας για τα «Τρία Λιοντάρια» να αντιμετωπίσουν τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας και τη Φινλανδία στις υποχρεώσεις τους στο Nations League.

Προς το παρόν, η αγγλική Ομοσπονδία δεν έχει μιλήσει ακόμη με κανέναν από τους υποψηφίους που έχει στη λίστα της για τον πάγκο της εθνικής ομάδας. Όλα δείχνουν ότι θα περιμένουν όσο χρειαστεί, αφού θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για την απόφασή τους ώστε το μέλλον των «Τριών Λιονταριών» να είναι σε καλά χέρια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!