Τσίλης στους Baladeros: «Αξίζει ο κόσμος να απολαύσει αυτό που γίνεται με τον Αλμέιδα και την ΑΕΚ»

Baladeros Live

i

© Sportal

Τσίλης στους Baladeros: «Αξίζει ο κόσμος να απολαύσει αυτό που γίνεται με τον Αλμέιδα και την ΑΕΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:31 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Ο Κώστας Τσίλης αναφέρθηκε στην εκπομπή «Baladeros Live» για την «διαβολοβδομάδα» της ΑΕΚ, την οποία πέρασε με επιτυχία.

Η... αλύγιστη ΑΕΚ «απέδρασε» από τη Λεωφόρο με ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-2) και πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη σπουδαία νίκη μετά το διπλό στην έδρα της Μπράιτον (2-3).

Στην εκπομπή του Sportal «Baladeros Live», ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κώστας Τσίλης μίλησε για τα τρία απαιτητικά ματς που έδωσε η Ένωση κόντρα σε Ολυμπιακό, Μπράιτον και Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να απολαύσει αυτό που γίνεται με τον Ματίας Αλμέιδα.

«Η διαχείριση που κάνει ο Ματίας Αλμέιδα σε αυτά τα τρία ματς με αυτό το πρόγραμμα ήταν άριστη. Να θυμίσουμε πως η ομάδα έδωσε δύο συνεχόμενα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αυτό το πρόγραμμα θα μπορούσε εύκολα να διαλύσει την ΑΕΚ, διότι θα μπορούσε να μετρήσει δύο ήττες και μία ισοπαλία ή ακόμα και τρεις ήττες. Αυτό είναι κυρίως ένα μήνυμα προς την ίδια την ομάδα μέσα. Να απολαύσουμε αυτό που γίνεται με τον Αλμέιδα. 

Τώρα στο επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο μπορεί η ΑΕΚ να ζοριστεί όπως πέρσι, μπορεί και να μην κερδίσει. Όμως αξίζει να την απολαύσει ο κόσμος. Σε ότι αφορά το χθεσινό ντέρμπι, η ομάδα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο κι αυτό έχει σημασία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

Δείτε εδώ την εκπομπή: