Τσαλγατίδης στους Baladeros: «Ο Ολυμπιακός είχε κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Βιεϊρίνια - Την αρνήθηκε ο Ζαγοράκης»

Baladeros Live

i

© Sportal

Τσαλγατίδης στους Baladeros: «Ο Ολυμπιακός είχε κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Βιεϊρίνια - Την αρνήθηκε ο Ζαγοράκης»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:40 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Στην εκπομπή του Sportal «Baladeros Live», ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης αποκάλυψε πως στο παρελθόν ο Ολυμπιακός είχε πραγματοποιήσει κρούση για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποτελεί τον ηγέτη του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, ενώ επίσης είναι και ο άνθρωπος που σήκωσε το πολυπόθητο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19, μετά από 34 χρόνια αναμονής. 

Στην εκπομπή του Sportal «Baladeros Live», ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης αποκάλυψε πως στο παρελθόν ο Δικέφαλος είχε δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ωστόσο ο Θοδωρής Ζαγοράκης την αρνήθηκε.

«Ο Βιεϊρίνια είναι από τα 20 του εδώ αλλά είναι Πορτογάλος, με την Εθνικής Πορτογαλίας πήρε το Euro. Στο παρελθόν όμως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο να παίξει στην Εθνική Ελλάδας. Επίσης, ο Ολυμπιακός είχε κάνει μία πρόταση με χρήματα και συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές με σκοπό να κάνει δικό του τον Βιεϊρίνια, ωστόσο ο Θοδωρής Ζαγοράκης την αρνήθηκε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.

Να θυμίσουμε πως ο Πορτογάλος έφτασε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2008 όντας δανεικός από την Πόρτο, ενώ το επόμενο καλοκαίρι μονιμοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το 2012 έφυγε από τους «ασπρόμαυρους» για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ, με μία μεταγραφή που κόστισε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, όμως πέντε χρόνια αργότερα επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, για τη δεύτερη θητεία του στην Ελλάδα. Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ συνολικά έχει μετρήσει 310 συμμετοχές, με απολογισμό 49 γκολ και 43 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Βιεϊρίνια έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό ματς
CONFERENCE LEAGUE

10:17 - 01.09.2023

Ο Βιεϊρίνια έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό ματς

Με τη συμμετοχή του στη ρεβάνς της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Χαρτς, ο αρχηγός του Δικεφάλου Αντελίνο Βιεϊρίνια έγραψε ιστορία και πρόσθεσε ακόμη ένα ξεχωριστό ρεκόρ στο πλούσιο βιογραφικό του.

Δείτε την εκπομπή εδώ: