To σχόλιο των Τσίλη, Βερβελέ και Τσιμπίδα στους Baladeros για το εμετικό πανό που υψώθηκε στη Λεωφόρο

To σχόλιο των Τσίλη, Βερβελέ και Τσιμπίδα στους Baladeros για το εμετικό πανό που υψώθηκε στη Λεωφόρο

Sportal newsroom 14:38 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Οι Baladeros εξέφρασαν την άποψή τους για το πανό που υψώθηκε στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας (25/09) στην εκπομπή «Baladeros Live».

Το βράδυ της Δευτέρας (25/09) στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League υψώθηκε ένα πανό από τους οργανωμένους οπαδούς των «πράσινων», το οποίο έγραφε «Free The boys», με αναφορά στους Bad Blue Boys, τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 

Το ντέρμπι λίγο έλειψε να τιναχτεί στο αέρα, καθώς η ΑΕΚ είχε ενημερώσει πως δεν θα αγωνιζόταν αν ανοιχτεί στο συγκεκριμένο πανό. Αφού ανοίχτηκε κι οδηγήθηκαν για λίγα δευτερόλεπτα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων εκτός αγωνιστικού χώρου, κατέβηκε κι έτσι ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά. 

Η αντίδραση του υπόλοιπου γηπέδου την στιγμή που βγήκε το πανό στη Λεωφόρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:00 - 26.09.2023

Η αντίδραση του υπόλοιπου γηπέδου την στιγμή που βγήκε το πανό στη Λεωφόρο

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που βρέθηκε στη Λεωφόρο για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αποδοκίμασε το πανό το οποίο αναρτήθηκε πριν από τη σέντρα κι αναφερόταν στους οργανωμένους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι Κώστας Τσίλης, Διονύσης Βερβελές και Μπάμπης Τσιμπίδας καταδίκασαν στην εκπομπή του Sportal, «Baladeros Live» τη συγκριμένη κίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ανέφεραν ότι πρόκειται για «αρρωστημένα μυαλά της κοινωνίας και ότι δεν υπάρχει σωτηρία στην ελληνική κοινωνία». «Αυτός ο άνθρωπος δηλαδή είναι δίπλα μας ψηφίζει;», αναρωτήθηκαν. Σημείωσαν επίσης ότι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο αποδοκίμασαν αυτή την ενέργεια και ο περισσότερος κόσμος την καταδίκασε. 

Δείτε εδώ την εκπομπή: