Τσιμπίδας στους «Baladeros Live»: «Ο Διαμαντόπουλος στη Φιλαδέλφεια δεν υπήρχε περίπτωση να αποβάλλει δύο ανθρώπους στον πάγκο της ΑΕΚ»

Τσιμπίδας στους «Baladeros Live»: «Ο Διαμαντόπουλος στη Φιλαδέλφεια δεν υπήρχε περίπτωση να αποβάλλει δύο ανθρώπους στον πάγκο της ΑΕΚ»

Sportal newsroom 13:53 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 14.08.2024

Ανέβηκαν οι τόνοι των «Baladeros». Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μίλησε για τον Διαμαντόπουλο και για την «επίδειξη δύναμης» και έφερε την αντίδραση του Κώστα Τσίλη.

Η δεύτερη αγωνιστική της Super League έφερε τις πρώτες ανακοινώσεις για τη διαιτησία και την ΕΠΟ. Από πλευράς Παναθηναϊκού για τον Διαμαντόπουλο, με την ΑΕΚ να απαντάει την επόμενη μέρα με επιθετική ανακοίνωση κατά του Παναθηναϊκού.

«Άναψαν τα αίματα» στο πρωτάθλημα, «άναψαν τα αίματα» και στο στούντιο του Sportal. Στην εκπομπή «Baladeros Live» ο Μπάμπης Τσιμπίδας μίλησε για τον Διαμαντόπουλο και την κίνησή του να αποβάλλει δύο παίκτες από τον πάγκο του Παναθηναϊκού σε ένα ματς που είχε επί της ουσίας τελειώσει.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκός είπε πως ο Διαμαντόπουλος πήγε στη Λεωφόρο για να κάνει επίδειξη δύναμης και έφερε την αντίδραση του Κώστα Τσίλη όταν είπε πως στη Νέα Φιλαδέλφεια δε θα τα έκανε ποτέ αυτά.

«Έρχεται πρώτο ματς στη Λεωφορο σε ματς καθαρισμένο και αποβάλλει δύο ανθρώπους από τον πάγκο. Επίδειξη δύναμης έκανε. Ότι και φέτος θα βγάλει αίμα... Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Διαμαντόπουλος δεν υπήρχε περίπτωση να αποβάλλει δύο ανθρώπους από τον πάγκο της ΑΕΚ. Στην ΕΠΟ υπάρχει μια διαμορφωμένη κατάσταση. Είναι επιρροής της ΑΕΚ. Τα έχει παραδεχτεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ αυτά, δεν τα λέω εγώ», είπε μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Τσιμπίδας.

Δείτε live την εκπομπή: