Βασικός ο Έκονγκ-Πρόβλημα με Σάστρε

Τροστ Έκονγκ

i

©intime

Βασικός ο Έκονγκ-Πρόβλημα με Σάστρε

Μάνος Τσαλγατίδης 19:48 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 14.08.2024

Ο Νιγηριανός με το καλημέρα μπαίνει στη βασική ενδεκάδα, ενώ υπάρχει αγωνία για τον Ισπανό μπακ.

Ο Ζοάν Σάστρε αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή, με τον Ισπανό μπακ να έχει διάστρεμμα και ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο του ποδιού του.

Έτσι, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα προπονηθεί στην απογευματινή προπόνηση, ενώ και ο Κάλεντ Νάρεϊ θα ακολουθήσει ξεχωριστό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Με ατομικό πρόγραμμα θα συνεχίσει και ο Φιλίπε Σοάρες, ενώ αντίθετα ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Λευτέρης Λύρατζης θα λάβουν κανονικά μέρος στο προπονητικό πρόγραμμα.

Αυτό σαφώς τον αφήνει εκτός από το φιλικό του Σαββάτου με την Γκόου Αχέντ Ίγκλς, καθώς στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να ρισκάρουν οποιαδήποτε επιδείνωση της κατάστασης του.

Πάντως, στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα ο Ουίλιαμ Τροστ Έκονγκ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Όπως φαίνεται η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι θα αποτελείται από τους: Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζη, Έκονγκ, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Ντούγκλας, Τάισον, Μουργκ, Αν. Ζίβκοβιτς και Μπράντον.