Στην κορυφή ο Ολυμπιακός, στο κατόπι του ο ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία μετά τις αναμετρήσεις της Κυριακής στη Stoiximan Super League

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

i

© Intime

Στην κορυφή ο Ολυμπιακός, στο κατόπι του ο ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία μετά τις αναμετρήσεις της Κυριακής στη Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:27 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 14.08.2024

O Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί ακριβώς από πίσω, μετά τις αναμετρήσεις της Κυριακής (24/9).

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο (1-3) και έδωσε συνέχεια στις νίκες του, μετά το 2-3 κόντρα στην Ελσίνκι στο Conference League. Mε αυτόν τον τρόπο έφτασε τους 10 πόντους, οι οποίοι τον ανέβασαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας εκεί όπου βρίσκεται στο -3 από την κορυφή.

Στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Κηφισιάς (4-0) και επέστρεψε με ιδανικό τρόπο στις εγχώριες υποχρεώσεις του, μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα του Europa League. 

Με αυτόν τον τρόπο οι Πειραιώτες παρέμειναν στην πρώτη θέση της Stoiximan Super League, έχοντας ωστόσο δύο περισσότερα παιχνίδια από τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, οι οποίοι τίθενται αντιμέτωποι τη Δευτέρα. 

Η Ένωση χρωστάει ένα παιχνίδι εναντίον του Παναιτωλικού, ενώ την ίδια ώρα το «τριφύλλι» καλείται να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, με τις δύο αναμετρήσεις που πήραν αναβολή λόγω Champions League να μην έχουν οριστεί ακόμα. 

Όταν η Super League ανήκε στα top-10 πρωταθλήματα και ο Σωτήρης Νίνης ήταν το νέο wonderkid...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:57 - 23.09.2023

Όταν η Super League ανήκε στα top-10 πρωταθλήματα και ο Σωτήρης Νίνης ήταν το νέο wonderkid...

Περίπου 12 χρόνια πριν, το Bleacher Report είχε δημοσιεύσει τη λίστα με τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Σε αυτά βρισκόταν η Super League, η οποία καταλάμβανε θέση στην πρώτη δεκάδα, έχοντας για wonderkid τον Σωτήρη Νίνη.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε το «διπλό» στο Πανθεσσαλικό, επικρατώντας του Βόλου με σκορ 2-1, ενώ ο Άρης είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στον Παναιτωλικό (3-0) . Οι Αρκάδες πλέον φιγουράρουν στην 6η θέση, ενώ ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ακριβώς από πάνω τους με τους ίδιους βαθμούς (7).

Αναλυτικά η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τους αγώνες της Κυριακής: