Βάζει τέλος στις φήμες για τη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ ο Πέρεθ: «Η τελευταία μας προσθήκη θα είναι ο Χοσελού»

Φλορεντίνο Πέρεθ

i

Prtscr

Βάζει τέλος στις φήμες για τη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ ο Πέρεθ: «Η τελευταία μας προσθήκη θα είναι ο Χοσελού»

Δημήτρης Χούπης 22:23 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 14.08.2024

Ο ιδιοκτήτης της Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε τέλος στις φήμες για τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ, λέγοντας πως ο Χοσελού θα είναι η τελευταία προσθήκη της ομάδας.

Αρκετό θέμα έχει γίνει η πιθανή αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ειδικά μετά τις φήμες που είχαν ακουστεί πως ο Γάλλος δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσής του και θα φύγει από την ομάδα του Παρισιού το καλοκαίρι. 

Αυτές τις φήμες έσπευσε να τις διαψεύσει ο 24χρονος. Συγκεκριμένα ανέφερε πως έχει συμβόλαιο με τους Παριζιάνους και θα συνεχίσει και φέτος με την Παρί. «Αυτή τη στιγμή έχω μόνο μία επιλογή. Να μείνω στην Παρί. Σχεδιάζω να μείνω, όταν θα ξεκινήσει η σεζόν», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Ενώ την ίδια ώρα αναφέρθηκε και για τις αναφορές που έλεγαν πως ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα του μιλήσει για να μείνει στο Παρίσι. «Τι επιρροή έχει ο πρόεδρος; Στην καριέρα μου σήμερα, το 2023, καμία. Θέλει να μείνω στο Παρίσι, στόχος μου είναι να μείνω, είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος».

Η ομάδα λοιπόν που ειπώθηκε ότι θα πάει ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα σίριαλ το οποίοι έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και οι φήμες που έχουν ακουστεί είναι πάρα πολλές. Όλες όμως οι οποίες έχουν κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έχουν διαψευστεί. 

Σε αυτό το σενάριο ο ιδιοκτήτης της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, έβαλε τέλος. Συγκεκριμένα ο Πέρεθ συνάντησε μερικούς περαστικούς, οι οποίοι τον ρώτησαν αν θα αποκτήσει η Ρεάλ άλλον παίκτη μετά τον Χοσελού. Ο 76χρονος τότε απάντησε πως αυτή θα είναι η τελευταία προσθήκη για φέτος.