Η τρομερή ραμπόνα του Βέλλιου στην προπόνηση με τη Τσβόλε (vid)

Απόστολος Βέλλιος

i

©intime

Η τρομερή ραμπόνα του Βέλλιου στην προπόνηση με τη Τσβόλε (vid)

Sportal newsroom 19:49 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 14.08.2024

Ένα τρομερό γκολ με ραμπόνα έβαλε ο Απόστολος Βέλλιος στην προπόνηση με τη Τσβόλε.

Ο Απόστολος Βέλλιος έβαλε ένα... τρομερό γκολ με ραμπόνα στην προπόνηση με τη Τσβόλε. Ο Έλληνας επιθετικός φέτος είναι σε αρκετά καλή φόρμα και ενδεικτικό αυτού είναι η γκολάρα που έβαλε, στέλνοντας με ραμπόνα την μπάλα στο «παραθυράκι» του τέρματος. 

Ο πρώην φορ του Ατρομήτου και της Λαμίας τη φετινή σεζόν έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ολλανδικό σύλλογο. Έχει βρει δίχτυα δέκα φορές σε 23 αγώνες του πρωταθλήματος, ενώ έχει μοιράσει και έξι ασίστ. Βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της ομάδας, ενώ πρόσφατα βγήκε και παίκτης του μήνα στη Τσβόλε. Η ομάδα του Έλληνα φορ είναι στη πρώτη θέση της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας και φαίνεται ότι δύσκολα θα χάσει την απευθείας άνοδο. Συγκεκριμένα έχει 69 βαθμούς και είναι τρεις πάνω από τη δεύτερη Χέρακλες.

Ο Βέλλιος δεν είναι ο μόνος Έλληνας που κάνει εξαιρετική χρονιά φέτος στην Ολλανδία. Ο Τάσος Δουβίκας με τη φανέλα της Ουτρέχτης έχει βρει δίχτυα 15 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έχει γίνει και ο πρώτος παίκτης της ομάδας που περνάει τα δέκα γκολ σε μια χρονιά. Ο πρώτος μετά τον Σεμπαστιάν Αλέ που τη σεζόν 2016-17 είχε σκοράρει 13 γκολ. 

Παράλληλα και ο Βαγγέλης Παυλίδης κάνει... παπάδες με τη φανέλα της Αλκμάαρ. Ο Έλληνας φορ έχει σκοράρει 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έντεκα εκ των οποίων είναι στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο και εφτά στο Conference League. Μάλιστα με την Αλκμάαρ βρίσκεται στα προημιτελικά του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ