Βερβελές στους «Baladeros Live»: «Πιστεύω πως τον Γενάρη ο Ολυμπιακός θα δει την αγορά των στόπερ»

Βερβελές στους «Baladeros Live»: «Πιστεύω πως τον Γενάρη ο Ολυμπιακός θα δει την αγορά των στόπερ»

Sportal newsroom 15:42 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 14.08.2024

Ο Διονύσης Βερβελής μιλώντας στους «Baladeros Live» αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στο ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να αναζητήσουν έναν κεντρικό αμυντικό στη χειμερινή μεταγραφική αγορά.

«Αυτή τη στιγμή αν με ρωτάς, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ενόψει Ιανουαρίου κοιτάζει για στόπερ. Αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι μπορείς να πάρεις μεταγραφή και να σε βοηθήσει. Πχ πήρε τον Μπιανκόνε και χθες έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα. Προσεύχεται ο Ολυμπιακός να είναι καλά ο Ρέτσος. Γι' αυτό τον προστάτεψε. Έχει ένα παιδί του 7-8 που δύσκολα θα πάει στο 5, όπως ο Ντόι. Κι έχει και τον Φρέιρε που έκανε ένα καλό παιχνίδι με την Γκενκ εδώ αλλά στη συνέχεια έκανε λάθη. 

Ο Πορόζο έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά δε μου δείχνει ότι μπορείς να στηριχτείς σε συνεχόμενα ματς. Μπορεί να εξελιχθεί, αλλά η εικόνα αυτή τη στιγμή δεν είναι για να στηριχτεί ο Ολυμπιακός. Δείτε με τον Χριστόπουλο της ΑΕΚ. Τον έβαλε ο Αλμέιδα με την ΑΕΚ και ήπιε θάλασσα. Γι' αυτό θεωρώ πως ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο θα κοιτάξει την αγορά των κεντρικών αμυντικών τον Ιανουάριο.