Βερβελές στους «Baladeros Live»: «Ψάχτηκε για επιστροφή στον Ολυμπιακό ο Χουάνγκ - Αναμένονται εξελίξεις με τον Κουγιατέ»

«Baladeros Live»

i

© Sportal.gr

Βερβελές στους «Baladeros Live»: «Ψάχτηκε για επιστροφή στον Ολυμπιακό ο Χουάνγκ - Αναμένονται εξελίξεις με τον Κουγιατέ»

Sportal newsroom 14:03 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 14.08.2024

Ο Διονύσης Βερβελές αποκάλυψε πως ο Ίνμπομ Χουάνγκ τις τελευταίες μέρες ψάχτηκε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Baladeros Live» στο Sportal, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Διονύσης Βερβελές, αποκάλυψε πως ο Ίνμπομ Χουάνγκ τις τελευταίες μέρες ψάχτηκε για την επιστροφή του στο Λιμάνι.

«Οι πληροφορίες λένε πως ο Χουάνγκ τις τελευταίες μέρες ψάχτηκε να ρίξει γέφυρες για επιστροφή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Βερβελές.

Να θυμίσουμε πως ο Νοτιοκορεάτης μέσος θα γίνει κάτοικος Σερβίας, καθώς ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα για τη μεταγραφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή. Η «χρυσή» τομή βρέθηκε και σε αυτό ρόλο έπαιξαν οι καλές σχέσεις που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» με την ομάδα της Σερβίας.

Επίσης, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον Κουγιατέ, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με την ομάδα του Πειραιά τις τελευταίες ώρες. «Αναμένονται εξελίξεις με το θέμα του Κουγιατέ. Είναι ένας παίκτης που είναι στη Νότιγχαμ και δεν θα πάρει χρόνο. Μπορεί να βοηθήσει στα χαφ αλλά να παίξει και ως στόπερ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε την εκπομπή «Baladeros Live»